Со задоцнување од 1 односно 2 дена да им ги честитам родендените на Дрогба и на Челзи
Во четврток мислам дека и со комбиниран состав ке ги добиеме Стеауа,а викендов (незнам точно кога играат дали сабота/недела) мора да се победи Вест Хем да им вратиме за победата од лани..
Овој dragonsky почна да дрка на Барселона го глеам, Донев нешто контра мене во ЛШ темата, лајкови става на некои дебили, јавно се откажувам од овие двајца.
Самостоен ќе си бидам во фанклуб, ве молам да не ме цитирате и лајкувате, за мене сте мртви.
Овој dragonsky почна да дрка на Барселона го глеам, Донев нешто контра мене во ЛШ темата, лајкови става на некои дебили, јавно се откажувам од овие двајца.
Самостоен ќе си бидам во фанклуб, ве молам да не ме цитирате и лајкувате, за мене сте мртви.
90% од форумов беа 100% убедени дека Барса отпаѓа.
Барса.Дома.2 гола негатива против италијански противник. Лани истото му се случи и на Челзи. И истото се случи на форумот.
И башка Барса изгуби премногу утакмици и дефинитивно научиле од грешките за разлика од Милан кои што верувам дека се до пред почетокот на мечот биле сите вакви:
И тактиката им била : Није ко минајта, они ко минајта и влагаме у следеча рунда. Голој не мора да клајте само одбрана ми требит. Не оној овој. Одбрана ни требит.
И нормално ранетиот лав кога ќе им срже на фацки ко
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.