Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Кој лудак наместил сабота и понеделник да играме бе :tapp:

Rafael Benítez expects Chelsea fans to blame him for fixture pile-up

"Maybe somebody else will blame me," said Benítez with a wry smile. "They will say it's my fault, because everything is my fault. If something is wrong some people want to blame me, I have to manage this too. I will try to lead by example and concentrate on the next game. My job is to be sure that we compete in every competition."

http://www.guardian.co.uk/football/2013/mar/13/rafael-benitez-chelsea-fixture-pile-up

Бранко е крив немај гајле Рафа. (y)

Па Бенитез е крив. Да изгубевме немаше да играме два меча. Ни за губење не го бива а уште помалку за победи :)

Значи ќе испадне како што се збореше, 4 утакмици за 9 дена...

Можеби нема да бидат 4. In Steaua We Trust !

Иначе мечот во 1/4 финалето на Некст-ген ќе биде бесплатен така да некој ако сака може да тргне до Лондон да го гледа натпреварот :)

Можеби нема да бидат 4. In Steaua We Trust !

Иначе мечот во 1/4 финалето на Некст-ген ќе биде бесплатен така да некој ако сака може да тргне до Лондон да го гледа натпреварот :)

Планирам јас да палам колата сабајлето и да тргам, има место уште за двајца ако сакаат. Само Радлер не го примам, другите може.

Ме заболе, Абрамович ќе прати хеликоптер по мене и тоа за реваншот на Стемфорд против Јунајтед.

Фернандо Торес : " Ги одбив Анжи и уште неколку други клубови, се со цел да останам во Челси и да се борам за трофеи" :icon_lol:

Lej koga gi gledam ekipive koe gomno se mi ide da rikam.Kakva tragedija sme nie sto ne pominavme dalje.Posle Mateo ne bil kriv zimi...

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

21час и 33мин до почетокот на дербито :vozbud:

Лампард 2, Азар и некој од стоперите
--- надополнето: 14 март 2013 во 00:15 ---
--- надополнето: 14 март 2013 во 00:16 ---
Кој ќе даде 4 кога единствен напаѓач ни е Торес :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom