Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Реков дека треба Лампард да одмори, а Микел и Рамирес да играат дека супер играа заедно на почеток на сезона и сите битни утакмици ги почнувавме со нив.
Микел како играше од кога влезе :cuc:

Јака утакмица, многу бевме лејм овие што се собравме после 10 минути, па и мизерната игра у прв дел. Али у второ полувреме се' беше добро, му текна конечно на Свинчето што треба да направи (мада требаше со Азар да стартува). Азар бушење, се виде промена и кај другите, повеќе простор за Матиња и Оскар, па и Рамирес. Микел ѕверотиња. :D Чех лоша реакција при првиот гол (мада и Кејхил заеба), а вториот беше уште бетер. Не е кривица тоа на Чех, едноставно самата топка го изненади, јбг, очекуваше дека дефанзивците ќе си ја завршат работата. Моментот кога Луиз за малку ќе си збрцаше автогол. :tapp::pos:

Мило ми е што немаше конечно судиски грешки. Можевме да тепаме, Де Геа облекол два броја поголеми копачки и му го одбрани тоа на Мата. :D Да бидеме реални, Мата направи се' што можеше во таа ситуација. Ба денеска малку изгубен (или малку повеќе), Торки у свој стил.

И да, Фердинанд кант!

Браво, браво одлична игра во второто, ги ставивме во шише ги надигравме од 20 мин не створиа посериозна шанса. На крај ја имавме и победата во раце, но тоа е.
Сега ќе видиме дали фудбалските правила важат за сите подеднакво и колку утакмици суспензија ќе добие лиглево Фердинанд што го удри Торес. По сите критериуми тоа требаше да биде директен црвен за Фердинанд но од некоја причина никој од судиите не го виде, се надевам дека ќе го види Фа.

Реваншот се игра наредна недела или? Како и да е, против Стеауа треба да се почне со Мозес-Марин-Оскар-Торес, Хазард, Лампард и Мата на одмор, да бидат спремни за Вест Хем и реваншот со Манчестер.
Па би им дале два гола со ваква игра како денешнава и со трет тим на Ромациве, да не се заебаваме.

Мене баш и не ми е битно да тепаме во Европа Лига, ама Марин мора да добие шанса од почеток.

Па, па, па како ни се погоди се сезонава секој втор ден играат, не заборавајте покрај реваншот со Скамот треба да играат и со Фулам на гости во ПЛ, да видиме каков распоред ќе ни учукаат.:cenzura:

Ако стигнеме до Вембли, наш е трофејот. :D
--- надополнето: 10 март 2013 во 20:49 ---

:cuc:
--- надополнето: 10 март 2013 во 21:40 ---
Куртоа го собори рекордот :cool:

Нека си остане барем уште две сезони на позајмици, ипак, греота е да седи на клупа и да биде резерва на Чех. Овој може да тера барем уште 2, зависи како ќе биде со здравјето. Дури јас мислам дека може Куртоа барем една сезона да се даде некаде (секако, доколку сака) во Премиерлига.

Тиња игра прво полувреме, страшно утнат прв тим. Али никаков кредит не му давам на Рафа за израмнувањево, не бевме ништо тактички поразлични освен тоа што играчите во второ полувреме решија да играат фудбал за првпат сезонава, и тоа е тоа, излезе на површина фудбалскиот квалитет со кој располага Челзи, квалитет кој не е искористен цела сезона. Чех не ебе по кој пат сезонава со овие месечарски излети.
Второ полувреме - вонземјански, се играше на ист начин како и цела сезона, ама со желба, со мотивирани играчи да израмнат, кој ги мотивирал не знам, ама играа фудбал прв пат сезонава.
За реваншот сум сигурен дека губиме, затоа што Јунајтед денес немаше ПЛАН Б во игра, ниту пак карактер да чува водство, мислеа дека рутински ќе завршат работа, и немаа никаква посебна игра, двата гола ги примивме поради мизерија во нашата игра која не прати цела сезона. За реваншот сигурен сум дека Ферги ќе излезе со план Б Ц Д Ѓ и нема да дозволи ваков пад во игра како денес.

1. Донев
2. GoK1**
3. D_T
4. 123456
5. Секулов
6. Grejs In
7. Плавиот^
Уште овие сме со Ането :D
tumblr_mjgj6uxgJ71qd8lk4o1_500.gif

Тиња игра прво полувреме, страшно утнат прв тим. Али никаков кредит не му давам на Рафа за израмнувањево, не бевме ништо тактички поразлични освен тоа што играчите во второ полувреме решија да играат фудбал за првпат сезонава, и тоа е тоа, излезе на површина фудбалскиот квалитет со кој располага Челзи, квалитет кој не е искористен цела сезона. Чех не ебе по кој пат сезонава со овие месечарски излети.
Второ полувреме - вонземјански, се играше на ист начин како и цела сезона, ама со желба, со мотивирани играчи да израмнат, кој ги мотивирал не знам, ама играа фудбал прв пат сезонава.
За реваншот сум сигурен дека губиме, затоа што Јунајтед денес немаше ПЛАН Б во игра, ниту пак карактер да чува водство, мислеа дека рутински ќе завршат работа, и немаа никаква посебна игра, двата гола ги примивме поради мизерија во нашата игра која не прати цела сезона. За реваншот сигурен сум дека Ферги ќе излезе со план Б Ц Д Ѓ и нема да дозволи ваков пад во игра како денес.
Нема да бие капитен ако не ги мотивира :D :D
580461_580286668678220_1444907256_n.jpg

1. Донев
2. GoK1**
3. D_T
4. 123456
5. Секулов
6. Grejs In
7. Плавиот^
Уште овие сме со Ането :D
tumblr_mjgj6uxgJ71qd8lk4o1_500.gif
И ја сум со Ането али во друга победничка форма :D

Иначе сите се сложуваме дека го губиме реваншот така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom