Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа седи уште кај мене ,нека менуваат другитеИ после пак да кажете дека Ането дека немала никаква моќ
Нема да бие капитен ако не ги мотивираТиња игра прво полувреме, страшно утнат прв тим. Али никаков кредит не му давам на Рафа за израмнувањево, не бевме ништо тактички поразлични освен тоа што играчите во второ полувреме решија да играат фудбал за првпат сезонава, и тоа е тоа, излезе на површина фудбалскиот квалитет со кој располага Челзи, квалитет кој не е искористен цела сезона. Чех не ебе по кој пат сезонава со овие месечарски излети.
Второ полувреме - вонземјански, се играше на ист начин како и цела сезона, ама со желба, со мотивирани играчи да израмнат, кој ги мотивирал не знам, ама играа фудбал прв пат сезонава.
За реваншот сум сигурен дека губиме, затоа што Јунајтед денес немаше ПЛАН Б во игра, ниту пак карактер да чува водство, мислеа дека рутински ќе завршат работа, и немаа никаква посебна игра, двата гола ги примивме поради мизерија во нашата игра која не прати цела сезона. За реваншот сигурен сум дека Ферги ќе излезе со план Б Ц Д Ѓ и нема да дозволи ваков пад во игра како денес.
И ја сум со Ането али во друга победничка форма1. Донев
2. GoK1**
3. D_T
4. 123456
5. Секулов
6. Grejs In
7. Плавиот^
Уште овие сме со Ането
![]()