Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не очекував реванш ама ете добивме...со господ напред па да победиме...ах Мата Мата како не го даде тоа...гол на векот ќе беше :)

Не очекував реванш ама ете добивме...со господ напред па да победиме...ах Мата Мата како не го даде тоа...гол на векот ќе беше :)
Де Геј педерот племе му ебам, тоа ногата ко лопата му е.

Ете како може да се игра кога се сака...
Воопшто не очекував нешто вакво. На крај можевме и да тепаме и тоа заслужено. Баш ми е мило што Веб имаше споредна улога. Најмалце ни беше потребен уште еден натпревар сезонава ама тоа е тоа.
Пет пати сезонава против Јунајтед.

Како Реал-Барса ќе станеме со таа разлика што ние сме интересни.
Ете се гледа разлика кога не игра судијата.

Него да не заборавиме дека Тотнем изгубија така да со победа против Фулам (тешко дека ќе ги тепаме) ќе бидеме трети.
--- надополнето: 10 март 2013 во 19:32 ---
А да и ај сега истово да го покажеме и на МТВ.

Виде колку е проблемот во Моузес?

Кој и да излезеше, а да влезеше Хазард, ќе беше исто. Не сакам кредит Рафаел да добие, затоа што Хазард и Микел мораа да играат уште од почеток, после го направи само неизбежното.

Прво бевме за никаде, во второ полувреме им симнувам капа. Најдоброто оваа сезона! Конечно видовме ТИМ, ТИМСКА ИГРА и КАРАКТЕР, не загубивме после мизерниот старт, а да немаше страшен рефлекс Де Геа, тогаш дури и ќе победевме. Горд сум во вакви моменти и благодарен за ваквите моменти на Челзи. Како што и пишав во честитката за роденденот :)

Рамирес, Мата и Хазард, движечка сила, мотори. И мило ми е што во Рамирес гледам иден предводник и лидер во тимот. Кога е најпотребно ја презема играта во свои нозе.

Имаме реванш, на Бриџ, ако има нормално судење како денеска и ако имаат посериозен ваков пристап од почеток, нема зошто да се плашиме. Нека го заборават првото полувреме. Се надевам дека се мотивирани, прво за Вест Хем, мора да ја добиеме таа утакмица, кокошките изгубија, па после за реваншот.

Фала ви за адреналинскиот шок! Цела сезона беше депресивна, ова некако ме живна повторно и ме потсети на ланската сезона!

65574_580333272006893_1209596186_n.jpg

Фала ви за адреналинскиот шок! Цела сезона беше депресивна, ова некако ме живна повторно и ме потсети на ланската сезона!

Исто. Некако почна се сеедно да ми е во последно време, ама ова ме врати. :vozbud:

Исто. Некако почна се сеедно да ми е во последно време, ама ова ме врати. :vozbud:

Не, далеку од сеедно, пак се нервирав и радував кога имаше потреба, ама сега онака беше она вистинското, права борба.

Џон Оби Микел, факинг краљ! Поздрав до тие што викаа дека бил просек.

Не, далеку од сеедно, пак се нервирав и радував кога имаше потреба, ама сега онака беше она вистинското, права борба.

Џон Оби Микел, факинг краљ! Поздрав до тие што викаа дека бил просек.

Шифоњер он беше, така? :D

Микел е преценет, за мене никогаш нема да биде на едно ниво со Макелеле па дури ни со Ласана Диара. Во секој случај супер натпревар, особено второто полувреме па се надевам дека на Стемфорд Бриџ ќе ги тепаме...и после на Сити да им вратиме за во ПЛ што не победија :)

Микел е преценет, за мене никогаш нема да биде на едно ниво со Макелеле па дури ни со Ласана Диара. Во секој случај супер натпревар, особено второто полувреме па се надевам дека на Стемфорд Бриџ ќе ги тепаме...и после на Сити да им вратиме за во ПЛ што не победија :)
Нема да биде али поприлично е добар и вака :)

Шифоњер он беше, така? :D

Беше. Со Макелеле не може никој да се споредува Батеман, тој беше најдобар од најдобрите. Диара беше феил тежок. Микел завршува работа како никој, само мислење е стекнато за него од поодамна и сега тоа е така останато.

Obi Mikel > Lassana Diara since forever

И после пак да кажете дека Ането дека немала никаква моќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom