Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Не очекував реванш ама ете добивме...со господ напред па да победиме...ах Мата Мата како не го даде тоа...гол на векот ќе беше 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Де Геј педерот племе му ебам, тоа ногата ко лопата му е.Не очекував реванш ама ете добивме...со господ напред па да победиме...ах Мата Мата како не го даде тоа...гол на векот ќе беше![]()
Виде колку е проблемот во Моузес?

Фала ви за адреналинскиот шок! Цела сезона беше депресивна, ова некако ме живна повторно и ме потсети на ланската сезона!

Исто. Некако почна се сеедно да ми е во последно време, ама ова ме врати.![]()
Не, далеку од сеедно, пак се нервирав и радував кога имаше потреба, ама сега онака беше она вистинското, права борба.
Џон Оби Микел, факинг краљ! Поздрав до тие што викаа дека бил просек.

Нема да биде али поприлично е добар и вакаМикел е преценет, за мене никогаш нема да биде на едно ниво со Макелеле па дури ни со Ласана Диара. Во секој случај супер натпревар, особено второто полувреме па се надевам дека на Стемфорд Бриџ ќе ги тепаме...и после на Сити да им вратиме за во ПЛ што не победија![]()

Шифоњер он беше, така?![]()
Obi Mikel > Lassana Diara since foreverМикел е преценет, за мене никогаш нема да биде на едно ниво со Макелеле па дури ни со Ласана Диара. Во секој случај супер натпревар, особено второто полувреме па се надевам дека на Стемфорд Бриџ ќе ги тепаме...и после на Сити да им вратиме за во ПЛ што не победија![]()