Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ова бековиве Кол и Азпиликуета знаат ли да нафрлат една бе у пм како што треба..и овој Мозес па ц ц ц
--- надополнето: 10 март 2013 во 17:56 ---
па и нашиве играчи сакаат гол да ни дадат бе не ми се верува

Man United AND Chelsea fans singing "You're getting sacked in the morning" at Benitez.

Очигледно е дека ова им ја пуштаме. Не им се игра на играчиве намерно изгледа ја одбрале утакмицава пошто ем ФА куп е, ем играме со Јунајтед па демек реален би бил поразот и така. Утре ако не си иде Бенитез ваљда истово ќе го направат и во четврток.

Племето им го ебам килаво.Мозес кој феил е денес и Азпи исто, Хазард и Бане сместа да влезат.

Торес ја решава во второ.

Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек.
Толку.

Традиција ни стана, Манчестер да дава гол рано на дербиво, односно последно време и два, па после Челзи да почне да игра фудбал.
И тоа по наша вина. Одбраната во целина. Од голман до дефанзивци. Особено сезонава. Ивановиќ не испадна од Карлинг, Чех ќе не испадне од ФА Куп, двата примени гола од Јувентус на Стемфорд не испаднаа од ЛШ. Се по наша вина! Сами се победуваме. Болна реалност.

Не можеш бе да ги имаш Хазард и Тери здрави, а Оскар да игра по крило, НЕ Е НЕГОВА ПОЗИЦИЈА, има ли некој појма во клубов наш?
Кејхил и Луиз се циркуз. Не знаат кај тераат, малце ме фаќа жал. Чех ме разочарува. Барем уште еден да прими, па хет-трик, таман да си комплетира.

Да имавме друг тренер и во некои други времиња, ќе бев сигурен дека можеби би се вратиле во мечот. Вака, убиени ми се сите надежи.
Еј бе, еј... да примиш гол, па да почнеш нешто да играш, ситно. Не којзнае како, ама барем да шутнеш еднаш. Отсега барем со два негатива нека стратуваат.

Очигледно нема утакмица против Јунајтед а да не примиме гол во први 5 минути...мизерија е одбранава, како бе Тери не го игра значи стварно не ми е јасно...Едно ме мачи, само Рафа ако го отпуштат утре, Зенден ли ќе не води до крај на сезона :pos:

Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек. Моузес просек.
Толку.

Сигурно Оскар и Лампард се многу подобри, па затоа Мозес е просек. Критикувате еден играч, а цела екипа игра катастрофа.
Само Мата и Рамирес преодна оценка, особено вториов. Колку истрча и колку акции им запре, ама залудно.

Сигурно Оскар и Лампард се многу подобри, па затоа Мозес е просек. Критикувате еден играч, а цела екипа игра катастрофа.
Само Мата и Рамирес преодна оценка, особено вториов. Колку истрча и колку акции им запре, ама залудно.
Не гледаш дека не дадовме гол/два заради него? Нашите направија грешки, сурово ги искористија играчите на Манчестер. Они направија грешка одат 3 на 2, топка во Моузес, безидејно шутира во нозете на Еванс ако не се лажам. Еден на еден со голманот, шутира во аут. Џабе му и брзина и дриблинг, кога нема (центар)шут.

Не гледаш дека не дадовме гол/два заради него? Нашите направија грешки, сурово ги искористија играчите на Манчестер. Они направија грешка одат 3 на 2, топка во Моузес, безидејно шутира во нозете на Еванс ако не се лажам. Еден на еден со голманот, шутира во аут. Џабе му и брзина и дриблинг, кога нема (центар)шут.

Не дадовме гол и ради тоа што Лампард шутираше како да не е јаден два дена, од пред самиот гол. Не дадовме гол затоа што двапати Ба себичеше и не ги разигра соиграчите, не дадовме гол поради анемичноста на Оскар по крило.
Сигурно е само поради Мозес, ваквото издание?

Ете, ја зацврстивме одбраната со Микел :cuc:

Mizerii. Ne demoliraa za 10 minuti.
Pa kakvi greski pravat toa ne e mozno.
Ne e mozen debelovo 2 izmeni pravi vo 50 minuta....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom