A
Alexander Nevsky
Гостин
Тек сега ќе има притисок од медиумиве
Барем во таа тиквата да го закачеше, пошто без потреба се излежаваше на терен и не ја даваше топката.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е така дем ќе ми пишува тука..си има тема за поплаки која и така е полна со еден куп пцуења, кои јас и тоа како би ги казнувал ама ајде...
Амин.![]()
А баш ме занима колкава казна ќе му дадат.Не ни очекував нешто од мечов. Реално е дека само ќе тонеме додека е дебелово на клупа.
Хазард поштено ќе го казнат ама тоа копиљот си заслужи тоа што го доби. Уствари требаше он посилно да биде мавнат али јбг..
Ама ова во Англија ќе значи долг медиумски процес и ќе се искомплицира цела работа.Многу глуп црвен...според мене ни малку не е оправдан. Океј не требаше ниту така да постапи Хазард, али коа ќе се сетам на голманот (Ајакс-Аз Алкмар) што го рашутира навивачот, па доби црвен кој подоцна му го укинаа, сметам дека и ова треба да биде укинато. Иако овде се работи за дете, но и ова и тоа е надвор од аспект на фудбалски случувања.
Хазард ваљда ќе има 5-6 меча бан ако не и повеќе + парична казна.
Aма ајде не е тоа толку битно пошто ем немаме големи амбици сезонава ем имаме 50милионско крило на клупа
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:23 ---
Ама ова во Англија ќе значи долг медиумски процес и ќе се искомплицира цела работа.
Ilumious Ова уствари е масло на Ферги, му рекол на малиот да провоцира за сега сите да зборат за тоа а не дека Јунајтед изигра 1-1 со Тотнем![]()
![]()