Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тек сега ќе има притисок од медиумиве:icon_mrgr: Барем во таа тиквата да го закачеше, пошто без потреба се излежаваше на терен и не ја даваше топката.

Е така дем ќе ми пишува тука..си има тема за поплаки која и така е полна со еден куп пцуења, кои јас и тоа како би ги казнувал ама ајде...
Иначе, ОЧАЈ! Толку имам да кажам, Азар направи глупост во секој случај, добро што едната ќе биде со Бредфорд, Ридинг, Њукасл. Се надевам дека ќе бидат макс 3 пошто 4-тата е со Манчестер Сити.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Не ни очекував нешто од мечов. Реално е дека само ќе тонеме додека е дебелово на клупа.

Хазард поштено ќе го казнат ама тоа копиљот си заслужи тоа што го доби. Уствари требаше он посилно да биде мавнат али јбг..

Не ни очекував нешто од мечов. Реално е дека само ќе тонеме додека е дебелово на клупа.

Хазард поштено ќе го казнат ама тоа копиљот си заслужи тоа што го доби. Уствари требаше он посилно да биде мавнат али јбг..
А баш ме занима колкава казна ќе му дадат.

Зашто сте му враќале на овој ко прво, само повише работа правите, се глеа дека паднал спортска.

Малото курле дури и на твитер рекло дека ќе се обиде да задржува време, толку изнервиран не сум бил со години. Заслужи и копачка во глава мамето негово невоспитано.

Сега се плашам дека ќе му удрат долг бан на Хазард. До крајот на сезоната, а можеби и повеќе, голем ќе биде притисокот од медиумите и сите поврзани со Свонси.

Многу глуп црвен...според мене ни малку не е оправдан. Океј не требаше ниту така да постапи Хазард, али коа ќе се сетам на голманот (Ајакс-Аз Алкмар) што го рашутира навивачот, па доби црвен кој подоцна му го укинаа, сметам дека и ова треба да биде укинато. Иако овде се работи за дете, но и ова и тоа е надвор од аспект на фудбалски случувања.

Хазард ваљда ќе има 5-6 меча бан ако не и повеќе + парична казна.

Aма ајде не е тоа толку битно пошто ем немаме големи амбици сезонава ем имаме 50милионско крило на клупа (y)
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:23 ---
Многу глуп црвен...според мене ни малку не е оправдан. Океј не требаше ниту така да постапи Хазард, али коа ќе се сетам на голманот (Ајакс-Аз Алкмар) што го рашутира навивачот, па доби црвен кој подоцна му го укинаа, сметам дека и ова треба да биде укинато. Иако овде се работи за дете, но и ова и тоа е надвор од аспект на фудбалски случувања.
Ама ова во Англија ќе значи долг медиумски процес и ќе се искомплицира цела работа.

Ilumious Ова уствари е масло на Ферги, му рекол на малиот да провоцира за сега сите да зборат за тоа а не дека Јунајтед изигра 1-1 со Тотнем ;) :D

Хазард ваљда ќе има 5-6 меча бан ако не и повеќе + парична казна.

Aма ајде не е тоа толку битно пошто ем немаме големи амбици сезонава ем имаме 50милионско крило на клупа (y)
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 23:23 ---

Ама ова во Англија ќе значи долг медиумски процес и ќе се искомплицира цела работа.

Ilumious Ова уствари е масло на Ферги, му рекол на малиот да провоцира за сега сите да зборат за тоа а не дека Јунајтед изигра 1-1 со Тотнем ;) :D

Ќе заборават на Де Геа ќе му се стават на Хазард, мерси Хазард :D

Ќе си го лапаме од секој кој ќе влезе во терен да се брани против нас. Нерешено или пораз не ни бега.
Анемично денеска, тиња.

Ама ајде, кога можевме 10 титули да испуштиме, за 11тата не треба да правиме проблем. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom