Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе видам колку ќе паузира ќе ставам и ќе те викнам да видиш. Може така? :)

Hazard: "The boy put his whole body onto the ball and I was just trying to kick the ball and kicked the ball and not the boy. I apologise."

Hazard: "The ball boy came in the changing room and we had a quick chat and I apologised and the boy apologised, and it is over. Sorry."
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 00:34 ---
Demba Ba@dembabafoot
Disapointed. We gave the max 2 score the goals we needed. It's time to concentrate on winning our league games. Thanks for the support Peace

Е баш така. Нека си гледаат ПЛ да завршат во топ 4, и така ништо друго не ни остана.

Hazard, boy, boy, Hazard...

Хазард е гола вода!

Meet Vinnie Jones:

1017065664_2bb9840c33.jpg

vintac2.jpg

Сега актер во филмови во кои глуми психопат, Вини “Психо“ Џонс го направил овој инцидент пред натпреварот кога бил организиран мини натпревар со деца, оставајќи ја публиката без текст. Подоцна изјавил дека одел на топка. Мислам дека има играно и за Челзи, инцидентот е кога играл за Лидс.

Hazard, boy, boy, Hazard...

Хазард е гола вода!

Meet Vinnie Jones:

1017065664_2bb9840c33.jpg

vintac2.jpg

Сега актер во филмови во кои глуми психопат, Вини “Психо“ Џонс го направил овој инцидент пред натпреварот кога бил организиран мини натпревар со деца, оставајќи ја публиката без текст. Подоцна изјавил дека одел на топка. Мислам дека има играно и за Челзи, инцидентот е кога играл за Лидс.
Јас мислам дека прв пат го гледав како фан на Манчестер Јунајтед во Eurotrip. :D

Шампиони на Европа, my ass. Еве кај стигнавме со паметот на Роман, и знаењето на Рафејл Бенифлоп. Страшно е.
Не ја гледав утакмицата, но кога играш со Свонси 0-0, јасно ми е што се дешавало на терен. Моментално ја гледам целава фама со Хазард и крелето кое задржувало време, гледав едно видео во кое јасно се гледаше дека не го удира во ребра, но кој знае може е монтажа, битно е дека не ме многу интересира тоа што го шутнал. Гледам од другра страна на целиот настан, страшно е како Свонси може да си дозволат собирач на топки да има влијание во тек на еден меч т.е читај да задржува време, зарем е тоа допустливо?
Друго, постапката на Хазард можеби не е за оправдување, ама ниту го кривам. Со овој потег само покажа колку го засака Челзи и колку се труди на терен. Верувам дека сега ќе има огромен медиумски притисок врз него, и дека највероватно ќе добие казна, ама Хазард нема да биде Хазард ако не се врати посилен, едноставно детево има многу јак карактер, карактер кој ќе го направи најдобар во следните години. Не им мава рецка на хејтери и новинари, и верувам дека после казната ќе дојде апла појак и желен за докажување. Постапката на Хазард е само уште еден индикатор за атмосферата во соблекувалната и каков е моралот на тимот ко ќе излезе на терен. Со дебелово на клупа и Торес во напад едноставно сме јадни, полни со нервоза.
Да беше Дрогба ќе го шутираше голот или самиот Бенитез на терен верувам.

Торес е крив затоа што вчера неможеа една ебана акција да напраат :tapp:Наместо да игра он си седнал :cuc:Шала на страна,дефинитивно сега и роналдо и меси да дојдат пак ке бидеме дрва,очигледно нема хемија во тимот.А за Хазард,бан неколку утакмици би требало.We know who we are,we know who we are,the worst champions of europe,we know who we are.Вака треба да пеат :cool:

Ането изглеа само од пораз ќе не чува ко шо тргнало, победите не и се многу битни а??? :cool:

Иначе со ваков пристап на игата, на моменти безидејна, прашање ќе биде дали и ќе останеме на 3то место. Вчера Свонси се однесуваше како да бркаше резултат, а не ние. Незнам каков е тој тимски дух, тој победнички менталитет, шампионски, да на сите битни утакмици се испосереш. 3 финалиња изгубивме, и 1 полуфинале. Шо е многу многу е. Тоа е недопусливо за европски шампион. Незнам која друга екипа би си го дозволила тоа. Не дека Свонси се некоја слаба екипа, но да не можеш една асална шанса да направиш за гол да дадеш бе, а не па гол.
Премногу сум изреволтиран. И незнам кај да ја барам кривицата, дали во играчите, дали кај тренерот, управата, Роман...
И ај ќе речеме Бенитез, незнаел да ги мотивира, не играле убаво, се бранеле и сл. Предтоа пак РДМ на клупа, играа, напаѓаа, но шо кој к*р, кога примаат повеќе голови отколку шо даваат или клаваат како сакате :). Сега исто како и тогаш, а РДМ а Бенитез, не гледам некоја голема разлика. Си продолживме по патот по кој и започнавме, каде пишуваше на знакот на почетокот "губење на сите трофеи".

И така како шо и си тргна работава, топло-ладно, така и ќе продолжиме да си чекаме викенд, да си го гледаме нашиот Челзи, или пак Четврток да го гледаме во ултра-моќната Лига Европа. Се со надеж дека барем тоа ќе го освоиме, но Атлетико Мадрид е таму за жал. И така...:(:(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom