Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 52562
Еве го Ел Тел и неговите копачки, за оние што не се упатени, ова се копачки чиј дизајн е креиран лично од самиот Оскар, кој ја користел алатката на adidas.com и преку неа го направил дизјанот, официјално се пуштени во продажба, за брзо време ќе ги има и во МК, за оние големи фанови на Оскар, чисто пишувам.
Искрено малиов ми станува омилен играч во Челзи од новиве, Хазард е океј ама Оскар е тоа што ми откскокува,знае да проигра кога треба,знае да шутне. Дај боже да остане што подолго во Челзи бидејќи планирам да спукам еден дрес од него :D

Дада Оскар е машина, Хазард е исто добар, беше ѕвер први 5 кола. Али некако му падна формата, ама Оскар е вистински мозок, креатор на игра, страшна визија и пас има.

408146_506242802727364_918200605_n.jpg

"He would fit perfectly in to the squad," Luiz said. "We would all be happy (if he signed) because Falcao would undoubtedly a great player for our team. He is very difficult to stop. He is an excellent striker."

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Мата, Кејхил, Ивановиќ, Оскар, Рамирес и Луиз сите настапија за репрезентациите на пријателските. Исто и Стариџ но не е „првотимец“. Каде баш сега мораше да има пријателски :tapp:.
Од тоа што успеав да видам Мата имаше една асистенција за Педро.
Кејхил не ја гледав Англија само повремено кога имаше шанса-гол.
Оскар феноменален имаше неколку добри пасови кон Нејмар и Кака кои не успеаа да ги реализираат.
Луиз и тој беше добар со Фалкао кој не направи ништо посебно( но „немаше“ со кој да игра).
Рамирес стандард.
Стариџ ништо посебно од погледнувањето чат-пат кон телевизорот.

Натпреварите викендот, а и ЛШ вторник се многу битни, но со оглед што нема одмор за овие претходните (а и Ди Матео е крив што не ротира барем малку) ќе биде тешко.

Мора против ВБА да игра со некои измени... според мене може да почне со 4-1-3-2
Ацпиликуета, Ивановиќ, Кејхил, Бертранд
Рамирес
Мозес, Оскар, Мата
Стариџ, Торес
но ова нема шанси да биде познавајќи го Ди Матео :)
Реално на овој натпревар јас би ги одморил Луиз, Хазард и Микел, посебно вториот бидејќи очигледно му е потребен одмор.
Колку фали во моментот Лампард и Тери но тоа е, ќе се крпи некако...

И да околу голот на Оскар во ЛШ против Шахтјор не искоментирав. Сигурен сум дека ниту еден што настапи тогаш немаше да го погоди тоа, освен можеби Мата..
Значи страшно е талентиран и мора да се искористи тоа и доколку е можно никако да не се продава ;)

А за Торес можеме да сонуваме дека ќе влезе во дуел како Феруз од синоќа (вториот гол). Попрво би застанал и би се сокрил него ли да проба да помине...
Феруз е одличен на негови 17 години и верувам дека ќе биде одличен голгетер, се надевам дека ќе игра во сениорскиот тим некогаш.

Еве линк од головите што ги постигна синоќа за Шкотска
http://videos.sapo.pt/s20C6l81dm6zswOvgyFp

Па треба да го пушти Лампард одамна нема играно , секако ако уште е повреден тоа не знам.

Феруз е мегаталент, талент како што Челзи нема видено во своја академија од времето на Тери кога беше младинец. Ги има сите карактеристики за убитачен напаѓач, страшен е пред гол, нема милост и страв, иде во секоја шанса на сигурно за да се постигне гол. Ако не се лажам сезонава е и најдобар стрелез на Академијата. Го имам гледано 8-9 пати кај игра на мечеви за Академија, и мојов пост е реплика за неговата игра, страшен талент, многу подобра верзија на Руни, верујте.

Нови информации за Ешли ? Ке биде ли океј за настап за натпреварот со Вест Бром ?

http://www1.skysports.com/football/...o-has-heaped-praise-on-the-European-champions

Интересно, се' повеќе се пишува за можен трансфер во јануари или на лето. Јас искрено сум песимистичен во врска со ова, мислам дека на крај ништо нема да испадне.

Докажи ми го спротивното, Романе. :D

http://www1.skysports.com/football/...o-has-heaped-praise-on-the-European-champions

Интересно, се' повеќе се пишува за можен трансфер во јануари или на лето. Јас искрено сум песимистичен во врска со ова, мислам дека на крај ништо нема да испадне.

Докажи ми го спротивното, Романе. :D
Има и полошо сценарио. ако ме сфаќаш (хинт: Шева, Торес...) :D

- околу 3 недели пауза за Тери
- Лампард нема да игра викендов, но не е многу далеку од опоравање
- нема ништо ново во врска со продолжување на договорот на Лампард, најверојатно ќе остане најмалку до крајот на сезоната
- околностите со Клатенбург немале никакво влијание врз играчите, ни врз Микел
- за Фалкао мисли дека е еден најдобрите на светот во моментот, кога го прашаа за потенцијален трансфер рече дека нема да дискутира шпекулации
- ако нема проблеми со моменталните играчи, нема да има засилувања во средниот ред и покрај заминувањето на Микел на куп на нации
- Дидиер моментално не е во клубот и не тренира таму, а за негово враќање во тимот (како играч), Роби рече дека е многу тешко да се случи

За Кол и Марин ништо не спомна.

Супер квота у Спорт Лајф за нашиве 2,00 , време е да прекинат серија 3 утакмици без победа во ПЛ.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom