Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Бевме подобри, повеќе шанси имавме и пак на крај гол ни здрвија(n).

Имаше и недосуден пенал за Челзи, кога падна Џерард и го сопна Торес. Но гужва беше, тешко беше да види Веб како и да е.

Ме интересира, кај е тој што го плукаше Чех, да го чујам сега. Да не беше он, Ливерпул можда и со цел плен ќе си отидеше од „Мостот“.

Имаше и недосуден пенал за Челзи, кога падна Џерард и го сопна Торес. Но гужва беше, тешко беше да види Веб како и да е.

Еми да, имаше пеналче, но никој не го спомнува тоа, не плачеме ние. Грешката за ремито треба да ја бараме во самиот тим, не во некој друг.

И сега ме мрзи да ја барам сликата, не сум сигурен кој ја стави...како лани по поразот од Јунајтед почна да ни оди надоле формата, истото се случува и сега. Се надевам нема да има ист крај (во ПЛ де, во ЛШ може :D).

A7E592-CMAEEvFK.jpg

Добро е, кај Тери не се повредени лигаментите (тоа покажало скенирањето). И нема да отсуствува многу долго (барем не колку што стравувавме првин). Би требало да биде океј за почетокот на 2013-та (моја претпоставка). Не кажуваат точно колку ќе го нема на тренинзи.

http://www.chelseafc.com/news-article/article/2978604/title/terry-injury-update

TERRY INJURY UPDATE
Posted on: Mon 12 Nov 2012

Today's MRI scans on John Terry's right knee thankfully show no significant damage to the cruciate ligaments.
Chelsea Football Club's medical team will conduct further tests over the next two or three days once the swelling has subsided to determine how long John will be out, but it will be a matter of weeks not months.

Одлични вести :):)

Браво за Суарез
Luis Suarez
22 hours ago via mobile
A shame we could't get the three points. Glad to to help the team with another goal... Hugs to Terry, I hope it's nothing serious.

И сега видиш ќе испадне 25 недели :ROFLMAO:
Не коби бе...ќе добиеш хебла у гз. :sneaky:

Шала на страна, јас мислам 4-6 недели (ќе кажат ваљда деновиве). Не сум стручњак али толку е ваљда. Плус знаеме каков борец е Тери. :)

Најреално е на почеток на 2013 да се врати како што кажа некој член.
Тамам кога Микел ќе иде на Куп на нации.
Тогаш може да се проба и Луиз како ДМФ

Најреално е на почеток на 2013 да се врати како што кажа некој член.
Тамам кога Микел ќе иде на Куп на нации.
Тогаш може да се проба и Луиз како ДМФ
Па да така нешто, плус додека се врати во тренажен процес.

За болдираното, или Фелаини. ;) :D

Марин во прв тим за Челзи У-21 против Кристал Палас.

Остатокот од тимот:

Blackman, Kane (c), Ince, Christensen, Deen-Conteh, B. Clifford, Saville, Baker, Marin, Bamford, Piazon.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom