Толку знае човекот....време му е за пензија, многу глупости треска.Дали само го слушавте коментаторон на мтв онај калински ако не се лажам на кејхил го викаше "кахил"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку знае човекот....време му е за пензија, многу глупости треска.Дали само го слушавте коментаторон на мтв онај калински ако не се лажам на кејхил го викаше "кахил"![]()
Нема да биде доволно, во крајно коло ако ги тепаме Нордсјаеиафије, Јуве и Шахтар ќе си ја местат X и двете ќе одат понатаму.Против Јуве ќе биде доволно и бод да се земе, ама би сакал победа.
Нема да биде доволно, во крајно коло ако ги тепаме Нордсјаеиафије, Јуве и Шахтар ќе си ја местат X и двете ќе одат понатаму.
Нема да биде доволно, во крајно коло ако ги тепаме Нордсјаеиафије, Јуве и Шахтар ќе си ја местат X и двете ќе одат понатаму.
Море мајката.... А дека во таков случај ние ќе имаме 3 бода фазла од Јуве?Нема да биде доволно, во крајно коло ако ги тепаме Нордсјаеиафије, Јуве и Шахтар ќе си ја местат X и двете ќе одат понатаму.