Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_mcgqkvYopU1qlkt4ho1_250.gif

Еден тапа натпревар ке изиграат и одма се почнува со дискусииве треба да ги продадеме/да се пензионираат. Како децана на фејсбук да ги читам :eek::eek:

Јас не се согласувам со нив, Торес не треба да се продаде!!!

Треба да се плати на некој тим за да го земе. Има разлика

Што велите за напаѓачката позиција против Јунајтед? Дали заслужува Дани да го замени манекенот?

Ди Матео за Лампард:
'He is going to be out for a few weeks. He's got a calf problem, so we will miss him and it's a big loss for us,' Di Matteo said.
И за Марин:
'Apart from him everybody else is fit. Marko Marin might be in the squad for Sunday.'

Никако да најдам кој состав го имаат пријавено Атлетико Мадрид за ЛЕ (Фалкао не бил ниту еднаш во поширокиот состав досега-што значи ако не е пријавен, ако го земиме во Јануари може да игра ЛШ :D ако се оди понатаму :D;) )

Ди Матео за Лампард:
'He is going to be out for a few weeks. He's got a calf problem, so we will miss him and it's a big loss for us,' Di Matteo said.
И за Марин:
'Apart from him everybody else is fit. Marko Marin might be in the squad for Sunday.'

Никако да најдам кој состав го имаат пријавено Атлетико Мадрид за ЛЕ (Фалкао не бил ниту еднаш во поширокиот состав досега-што значи ако не е пријавен, ако го земиме во Јануари може да игра ЛШ :D ако се оди понатаму :D;) )
И да е пријавен има изиграно цели 0 минути со што го прави eligible за трансфер и тоа како. Овие се решени да го продадат зимава па затоа не го пуштаат у ЛЕ. Сеа имате пари од ЛШ така да 60 милки не се ништо во споредба за она што ќе го купите. Ја навивам да дојде во Челзи исто така.(y)

Ме интересира како ке изиграме со scum-от во отсуство на Тери и Лампард.

Ме интересира како ке изиграме со scum-от во отсуство на Тери и Лампард.
Исто како прошлата сезона ги ибушивме само судијата заеба работа нема потреба да се плашиме од скамот туку од судиите ;)

.'

И да одигра натпревар од ЛЕ ќе може да игра ЛШ со вас. Доколку тимот купи повеќе од еден играч од тимови коишто играат ЛЕ тогаш може да избере само еден играч да игра во ЛШ. Така пред некоја година мислам дека беше со Ласана Диара и Хунтелар кога и двајцата преминаа во Реал од екипи кои играа во ЛЕ.

За во недела очекувам јака борба, голема мотивираност и пресинг од пекол против Јунајтед. За разлика од минатите сезони ова е најслаб Јунајтед во споредба со предходните, РВП мора да се отсече напред, Руни ќе им биде нешто по полушпиц значи ќе мора лепенка на Руни во секоја ебана прилика при нивен обид да се постигне гол.
Челзи е далеку подобар од Јунајтед реално, и одбраната ако биде на висина на задача Јунајтед нема никакви шанси, очекувам победа, очекувам заверка на 3 бода и конфирмација дека моментално сме број 1 во Англија реко и попреко. Не ми е гајле за Фергусон, не ми е гајле за Јунајтед, затоа што со правилно и фер судење можеме да ги јадеме за ручек доручек и ужина, се плашам единствено од судењето.
Доколку утре Челзи изгуби, треба и Ди Матео и цела компанија што раководи со тимот да се запрашаат што сакаат од сезонава, бидејќи утре е критичен меч во кој мора да тепаме, а чим победивме против незхгодниот Тотенхем, можеме и против Јунајтед. Толку од мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom