Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Ди Матео ќе оди на позатворена игра со Шахтијор,јас со бод би се задоволил. Би и им простил и пораз само доколку би ги тепале Унајтед на Мостот.Не ми се верува да изгубиме од Шахтјор. Не дека не е можно али не ми се верува. И со нерешено горе доле е ок ама после ќе треба Јуве да го тепаме во Торино така да ќе треба да се даде 100% и против Шахтјор па со победа да си осигураме пласман.
Се надевам дека Стариџ и Мозес ќе играат со Шахтјор
Не ми се верува да игра против Шахтјор затворено.Мислам дека Ди Матео ќе оди на позатворена игра со Шахтијор,јас со бод би се задоволил. Би и им простил и пораз само доколку би ги тепале Унајтед на Мостот.
Тежок распоред имаме до крајот на Ноември така да сега е моменот да се фати ритам.
Во Мидлзбропошто годинава многу слабо следам фудбал, само челзи и интер. не сум во можност да го видам развојот на мекекран и пиазон, ќе биде ли, каде е позајмен мекеки ??
РДМ со Нордјсаленд го извади скоро најакиот тим вие со Шахтар сакате да ротира јас во најмала рака очекувам барем Стариџ да игра место Торес а за Марин кога не доби шанса против данците не гледам како против Шахтар би добил.
Не знам колку е паметно да се ротира против Шахтар пораз во никој случај не смее да си дозволиме многу тежок распоред па уште и гостување во Украина колку само добро ќе ни дојдеа 3 бода место едниот против Јуве плус тоа прокоцкавме водство од 2-0Добро, ама сега ни следат и две утакмици со Јунајтед па ќе мора да ротира.