В
Ваздух
Гостин
И да не тепа, пак ќе биде позади нас. И пак ќе го јаде цел живот тоа што после неговиот отказ, Челзи освои ЛШ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
СемНаградно прашање:
Дали знаете кое е детево?
![]()
Одговорот : Нашиот следен капитен иако е вистинит нема да биде сметан за точен.
Победникот добива лајк![]()
Уште пред европското гледав пријателски натпревари на Бразил и до тогаш не го знаев Оскар.
Првпат го гледав на натпреварот со Данска и си реков кој е овој играч? Ми остави многу добар впечаток. Оттогаш наваму кога можев гледав натпревари на Бразил, повеќе заради Хулк зошто бевме поврзувани со него, но истовремено пратејќи го Оскар заради позитивното изненадување коешто го приреди на тој меч.
Со него, Мата и Торес напред ќе биде многу добро, само се надевам дека нема да чекаме многу да се уигра ова трио, секако ако дозволи и Матео....(Криво ми е денес што не можев да го гледам Бразил, а гледам дека Оскар има најдобар рејтинг од сите играчи)...
Поздрав
Абе ајде и јас да пишам после да речеме долго време . Абе зашто толку се нервирате за ова , супер беше е сега јбг грешки имаше . Али не сум сигурен со кого бев во контакт со од фан клубов кога ми рече дека ќе се изненадеш за Оскар . Јас сум изненаден страшно и можам само да ги повратам зборовите што сум ги кажал за него . Играчот е класа што се вели сеуште дркам на вториот голпа можев и да свршам
. Ако гледаме реално на работите имаме сеуште проблем во таа одбрана но и шпицот некако но ајде добар беше денес да кажам . Сепак ова е еден тим како Јувентус шала на страна можевме и да изгубеме а можевме да победеме .Не казнивме за 3-1 и ни збрцнаа 2-2 тоа е :/ . Како и да е KTBFFH сепак покажавме страшна игра
![]()
Па ако остане во клубов според мене да.Хатчинсон ќе ни биде следниот капитен?
Те бива со predictions знам вака и за Барса предвидеhttp://forum.kajgana.com/threads/ue...ea-atletico-madrid.63176/page-11#post-5274950
Инаку и денес одлично одиграно од Оскар, гледам на goal го избрале за мен оф д меч.![]()
Не ти беше мака ли да вртеш по форумовhttp://forum.kajgana.com/threads/ue...ea-atletico-madrid.63176/page-11#post-5274950
Инаку и денес одлично одиграно од Оскар, гледам на goal го избрале за мен оф д меч.![]()
Не ти беше мака ли да вртеш по форумов. Иначе да ја добив лекцијата
![]()