- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?
Пошо не ми се верува некој енглез да направи ваква основна граматичка грешка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?
Озбилно мислиш дека до толку му фаќа црпката?Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?
Па зошто да не, како што кажав тоа е ептен основна работа.Озбилно мислиш дека до толку му фаќа црпката?![]()
Да негов е 200 посто.Пред amazing наместо А треба да има наставка AN. Сигурни сте дека ова е негов профил?
Го ваѓа Микел, не се секирај!И да, друго. Луиз. Треба некој да му каже дека не е напаѓач. Типот се залетува напред, ќе ја изгуби топката, и автоматски остава празен простор позади, и мора некој друг да го ваѓа од гомна.
Исто, треба некој да му каже дека не знае да шутира слободни, и дека нема потреба да се турка со останатите за тоа. И да прекине да дрибла и изиграва Оскар, дефанзивец е, нека ја пали што подалеку од гол. Крај!
Не е до МаксТВ Арена има таков распоред.Овие од МаксТВ имаат проблем,па од 4 канали еден неможевте да одвоите за Челзи?Мислам Европски Првак е па и со ФК Миравци да игра треба да има пренос.Мислам за натпреварот во вторник.
Зборот ми беше дали е релевантен профилот/постот, не дека е толку битно како е напишано.Да негов е 200 посто.
На твитер не е битна граматиката.Имаш 140 карактери а и башка Кол е зафатен човек не може сега да мисли на секоја буква.Битно е да се долови пораката
Можда стиснал n ама телефонот не му реагирал. Кај се фати па и ти сега за едно n
Чим има штиклирано со зелено до името, значи профилот е оригинален.Зборот ми беше дали е релевантен профилот/постот, не дека е толку битно како е напишано.
Нека биде така![]()