Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добро играме,Хазард и Мата ептен добро разигруваат. Со Торес излеа уште е проблем,може и Рамче погреши што не му додаде,ама и Торес ова последново требаше да го забие.Чех катастрофа со грешкава,не му е прв пат вака да се опушти со помали екипи.

Не знам што сакате од Торес. Јас од сите играчи сум задоволен.

Кај се вратија овие Ридинг во ПЛ маме им ебам:mad:
Хазард се подобар и подобар.Торес со нога ретко дава голови со глава па ич да не очекуваме.
Во второ Стариџ да влезе да ги размрда малце а и Оскар може место Мата да влезе.

Добро играт супер е ја вртиме оваа 2ро полувреме, Рамирез некако денес ми изгледа многу релаксиран како да ги подценил..

Не знам што сакате од Торес. Јас од сите играчи сум задоволен.
Тоа што го прикажа Погребњак со глава? Или да се радувам со еден гол во сезона од Торес и 7-8 асистенции? Нормално дека ќе се бараат голови од него,ако неможе да даде со Ридинг,не очекувам ни со поголемиве да дава.

Тоа што го прикажа Погребњак со глава? Или да се радувам со еден гол во сезона од Торес и 7-8 асистенции? Нормално дека ќе се бараат голови од него,ако неможе да даде со Ридинг,не очекувам ни со поголемиве да дава.
Не му беше поволна ситуациајата.ем не беше иста како со ситуацијата на Погребњак ем Пог. е повисок од него

Не му беше поволна ситуациајата.ем не беше иста како со ситуацијата на Погребњак ем Пог. е повисок од него
Да ако видиме така па Погребњак ни го закачи од 13-14 метри,е тоа е неповолна позиција,а не од 4-5 метри како таа на Торес. И разбери Торес е платен да дава голови,не да асиситира и ти да го оправдуваш дека си бил задоволен од него.

Да ако видиме така па Погребњак ни го закачи од 13-14 метри,е тоа е неповолна позиција,а не од 4-5 метри како таа на Торес. И разбери Торес е платен да дава голови,не да асиситира и ти да го оправдуваш дека си бил задоволен од него.
Нема што да оправдувам.Реков дека сите играчи денеска играат како што треба и на денешниов натпревар не можам да им најдам мана

Нема што да оправдувам.Реков дека сите играчи денеска играат како што треба и на денешниов натпревар не можам да им најдам мана
Фино,јас не сум и тоа е тоа. Кога може еден Хазард без искуство во Пл да прави дар мар,може и Торес да фати и да игра како што доликува за него.

Може да се рече дека голманите на обата тима денес се crazy :)

2 меча 4 асистенции и после Челзи давал пари за играчи што само во Франција се јаки..
Како игра само Хазард тоа е чудо едно еј :vozbud: :vozbud::vozbud: Ѕола верзија 2

Немој некој да ми го пофали Торес,пошто голов беше од офсајд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom