Фан Клуб: Челзи

A

Alexander Nevsky

Гостин
Добро играме,Хазард и Мата ептен добро разигруваат. Со Торес излеа уште е проблем,може и Рамче погреши што не му додаде,ама и Торес ова последново требаше да го забие.Чех катастрофа со грешкава,не му е прв пат вака да се опушти со помали екипи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Не знам што сакате од Торес. Јас од сите играчи сум задоволен.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Кај се вратија овие Ридинг во ПЛ маме им ебам:mad:
Хазард се подобар и подобар.Торес со нога ретко дава голови со глава па ич да не очекуваме.
Во второ Стариџ да влезе да ги размрда малце а и Оскар може место Мата да влезе.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Добро играт супер е ја вртиме оваа 2ро полувреме, Рамирез некако денес ми изгледа многу релаксиран како да ги подценил..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не знам што сакате од Торес. Јас од сите играчи сум задоволен.
Тоа што го прикажа Погребњак со глава? Или да се радувам со еден гол во сезона од Торес и 7-8 асистенции? Нормално дека ќе се бараат голови од него,ако неможе да даде со Ридинг,не очекувам ни со поголемиве да дава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Тоа што го прикажа Погребњак со глава? Или да се радувам со еден гол во сезона од Торес и 7-8 асистенции? Нормално дека ќе се бараат голови од него,ако неможе да даде со Ридинг,не очекувам ни со поголемиве да дава.
Не му беше поволна ситуациајата.ем не беше иста како со ситуацијата на Погребњак ем Пог. е повисок од него

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не му беше поволна ситуациајата.ем не беше иста како со ситуацијата на Погребњак ем Пог. е повисок од него
Да ако видиме така па Погребњак ни го закачи од 13-14 метри,е тоа е неповолна позиција,а не од 4-5 метри како таа на Торес. И разбери Торес е платен да дава голови,не да асиситира и ти да го оправдуваш дека си бил задоволен од него.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Да ако видиме така па Погребњак ни го закачи од 13-14 метри,е тоа е неповолна позиција,а не од 4-5 метри како таа на Торес. И разбери Торес е платен да дава голови,не да асиситира и ти да го оправдуваш дека си бил задоволен од него.
Нема што да оправдувам.Реков дека сите играчи денеска играат како што треба и на денешниов натпревар не можам да им најдам мана

A

Alexander Nevsky

Гостин
Нема што да оправдувам.Реков дека сите играчи денеска играат како што треба и на денешниов натпревар не можам да им најдам мана
Фино,јас не сум и тоа е тоа. Кога може еден Хазард без искуство во Пл да прави дар мар,може и Торес да фати и да игра како што доликува за него.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Дефанзивциве појаки голгетери од од напаѓачиве станаа :D

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Може да се рече дека голманите на обата тима денес се crazy :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
2 меча 4 асистенции и после Челзи давал пари за играчи што само во Франција се јаки..
Како игра само Хазард тоа е чудо едно еј :vozbud: :vozbud::vozbud: Ѕола верзија 2

A

Alexander Nevsky

Гостин
Немој некој да ми го пофали Торес,пошто голов беше од офсајд.

Kajgana Shop

На врв Bottom