Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ligaprvaka.png

Еве не и нас луѓе :D
Runners-up сме први :vozbud:
Ај и тука честито титула пишав во темата за финалето што како , овде на кратко Лампард,Дрогба и Чех заслужија титула во ЛШ, само зашто мораа оваа година да освојат :cuc:
Нестабилниот факер и другите :гомце:
Ди Матео заслужи шанса за догодина

Стварно на нерви почнаа да ми одат овие со знаме од нивната земја што слават :tapp: Не играте за репрезентација, за клуб играте алооооооооо :tapp:

Највеќе ме радува тоа што Торес освои титула. :)

И браво. Само уште да остане Ди Матео и Челзи може да очекува титула у Премиер Лига следна сезона. :)

А и на манекенчето Пауло му забега рачето :D
Сепак тоа беше Лукаку напрчен ;)
Знаеме дека Фереира не го дава Босингва, ама откако дојде Меирелеш, Босингва го батали стриот, :) а и мораше да проба нешто поцрно...

П С Можеби и самиот тој мислеше дека е Ева, годините се во прашање :D

Сепак тоа беше Лукаку напрчен ;)
Знаеме дека Фереира не го дава Босингва, ама откако дојде Меирелеш, Босингва го батали стриот, :) а и мораше да проба нешто поцрно...

П С Можеби и самиот тој мислеше дека е Ева, годините се во прашање :D
Еј а баш си реков некако не ми личи на Ева...косата, плус она боље гз има. :D

untitdu.png

Сите се заслужни за најубавиот пехар, вечерва Ди Матео командуваше, Лампард не водеше, а за мене трите ѕвезди на финалето беа: Ешли Кол (значи остави и срце и сите внатрешни органи на терен, трчање, блокирање), Чех (одбрани 3 од 6 пенали), Дрогба (човекот за финалиња, човекот кој на 2 минути пред крајот од вакви :( не направи вакви :vozbud:).
А чудно, и кога досудија пенал за Баерн, и кога губевме во пенал серијата, бев смирен како никогаш, осеќав дека ќе победиме. А после пеналот на Дидие почна да ми се дига притисокот :)

Инаку тука има видеа од скај http://www.skysports.com/video/inline/0,,16427_7766702,00.html

Секоја чест за Микел, се повеќе и повеќе се докажува дека е незаменлив....:cuc:

540060_10150891689344614_124855544613_9385387_922381450_n.jpg

Овој максотава изгледа има случај на збор што почнува на К а завршува на ОМПЛЕКС

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom