Фан Клуб: Челзи

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Аууууууу каква завршница луѓе!Имавме голема среќа искрено,али нашите јунаци покажаа како се игра до последна минута..ЧЕСТИТО ТИТУЛА И СЛАВЕТЕ ВЕЧЕРВА!
Дрогба :cuc::cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 20 мај 2012 во 01:56 ---
Фала на сите за честитките!
Каква среќа? Тоа беше знаење од наша страна, пропусти од нивна страна, ФЕНОМЕНАЛНИОТ ЧЕХ, ДРОГБА и сите други.. Храброста, играта, пожртвуваноста, желбата сето тоа е само мал дел од среќа останатото е знаењето на ЧЕЛСИ предводен од ДИ МАТЕО :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Каква среќа? Тоа беше знаење од наша страна, пропусти од нивна страна, ФЕНОМЕНАЛНИОТ ЧЕХ, ДРОГБА и сите други.. Храброста, играта, пожртвуваноста, желбата сето тоа е само мал дел од среќа останатото е знаењето на ЧЕЛСИ предводен од ДИ МАТЕО :)
Среќа имавме коа промаши Олич :D да дадеше гол се ќе беше друго..Али за Чех нема што да се каже ЛЕГЕНДА:cuc::cuc:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Среќа имавме коа промаши Олич :D да дадеше гол се ќе беше друго..Али за Чех нема што да се каже ЛЕГЕНДА:cuc::cuc:
Колку што е тоа среќа за Челсеа толку е негово незнаење, несигурност, испаниченост... за Чех и за Дрогба не можат да се најдат вистински зборови :)

H

HoT IcE

Гостин
Нека ни е честита прва титула во ЛШ момци!
Заслуживме ваква радост по лудата сезона, посебно заслужија и играчите кои под водство на Роби покажаа невиден дух, колективност и желба за победа !
Лампард, Дрогба, Чех, Роби, ФАЛА ВИ ЗА СЕ !
Untitled.jpg

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.004
Поени од реакции
11.647
Ауууу лелеле шчо направивме???? Уште не можам да се свестам....три пати беа близу до пораз, но во секој пат се издигнуваа се' помоќни за да на крајот конечно го постигнат она за што сите сонувавме до пред околу 2 ипол часа.....а сега е реалност-Челси е европски првак! За играта не ми се коментира, ни за грешките ова она, само ќе кажам дека Чех е легендиште заедно со ДД, Лампи а ѕверска одбрана одиграа сите, дури и без Тери и Бане. Фала до фановите кои ни честитаа, посебно фала до фановите на Баерн кои поштено честитаа...и тоа е тоа...на Кеј беше топ атмосфера, на крајот сите се шизнавме, јас се расплакав од радост и тојето... :D А да, за малце ќе го заборавев...Роберто Ди Матео оооооо Роберто Ди Матео ооооо!! Погодете што му кажа Роман на РДМ кога се качуваше по скалите :P

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Нека ви е честита титулата... прво па машко... нека ви се множат! Се се врати за неправедното полу-финале во 2009 и за пеналот на Тери со Јунајтед... уште еднаш честита нека ви е!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Cestitki za titulata , redno e da se raduvate , sega sleduva povtorno ucestvo vo CL .Sleduva i Svetsko klubsko prvenstvo i tamu da pobedite (y)
Еј да бе...добро за ова што ме потсети.
Кој ќе се замара и со тоа...:)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 02:32 ---
УШЛОТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:cool:
Сега да не чујам ништо лошо за играчите до крај на 2012 :D

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Пишав и на другата тема, ај и овде. Честитки момци, уживајте во моментот... фудбалските фанатици знаат дека нема подобар момент од овој кој вие го живеете вечерва !

Поздрав и до Давор, дека пред некоја година ме прашуваше какво е чуството да се радуваш на пехар. Епа изволи :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Шо бе пиле? Ти мрзнеше гзето на пеналите а? :pos:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Со други коментари ќе се јавиме покасно, не за друго гласот ми се фати буква неможам да кажам после шутот на Кол, за Дрогба ич тема да не отвараме... ајт! Радувајте се момци и девојки!

KTBFFH!!!
Мене гласот ме фати после 88ма :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Еве и на темава, честитки за титулата во ЛШ. Заслужија Челзи и играчи како Лампард, Дрогба и Тери (Иако среќа што не играше финалево, да не му текнеше случајно на РДМ да му даде да шутира пенал.:pos: Сепак е голем играч кој многу го ценам) еден ваков трофеј. Уживајте во моментиве на слава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Иначе убеден сум дека оваа кампања на Челзи во ЛШ беше потпомогната со виши сили.
Најкатастрофална игра против Наполи. Отказ на менаџер и како нов менаџер доаѓа РДМ кој што претходно беше само тренер на ВБА...
Се беше судбина и карма. Си се наредија коцките конечно.
Сите го зафкраваа Торес-Ја потопи Барса
Судијата не поеба со Барса-Пенал промаши Меси
Тери се слизна со Јунајтед-Робен промаши пенал
Титула изгубивме на пенали-Титула добивме на пенали

Kajgana Shop

На врв Bottom