Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Извини што Чех не знае да брани.
Ако го сметаш она неговото за интервенција, тогаш си го повлекувам зборот и се извинувам!
Ај смирено малце.
Од каде тоа Чех не знае да бране ?
А додека играа со Валенсија сите аууу Чех звер , види го како бране ,а сега плукање овде.
И одбраната згреши и Чех згреши и крај на приказната.И Челзи одигра 1-1 и мирисаше малце на местенка ама тоа не ме интересира.
Мизерни беа и резултатот покажа дека така е.

Mistakes are as serious as the results they cause.

Ај смирено малце.
Од каде тоа Чех не знае да бране ?
А додека играа со Валенсија сите аууу Чех звер , види го како бране ,а сега плукање овде.
И одбраната згреши и Чех згреши и крај на приказната.И Челзи одигра 1-1 и мирисаше малце на местенка ама тоа не ме интересира.
Мизерни беа и резултатот покажа дека така е.

Mistakes are as serious as the results they cause.
Прво, не сум за Челзи само кажувам мое мислење на кое Чех денес удри потврда. Цела кариера правел вакви киксови ако го следиш доволно и за Чешка и за Челзи има направено доста тешки киксови.
Второ, за болдираново, не треси зелени те молам местенка била, како не, Виган беа упорни и заслужија бод па макар и на онаков начин на кој што го земаа, со фаталната грешка на Чех.

Прво, не сум за Челзи само кажувам мое мислење на кое Чех денес удри потврда. Цела кариера правел вакви киксови ако го следиш доволно и за Чешка и за Челзи има направено доста тешки киксови.
Второ, за болдираново, не треси зелени те молам местенка била, како не, Виган беа упорни и заслужија бод па макар и на онаков начин на кој што го земаа, со фаталната грешка на Чех.
А што го правеш ти да биде болдирано ,што се замислуваш Чак Норис.Ајде ако не си за Челзи напуштија викендицава.И ако те има зафркнато на ливче има друга тема.Ама како што гледам повеќе го следеш Чех него тимот ,да не ти е омилен голман па те разочара.Тоа дека има грешено за Чешка тоа да не викам не.Ама повеќе киксој има направено за Чешка него за Челзи.И ајде смирисе и или иди малце оладисе надвор.И онака врне дожд.

А што го правеш ти да биде болдирано ,што се замислуваш Чак Норис.Ајде ако не си за Челзи напуштија викендицава.И ако те има зафркнато на ливче има друга тема.Ама како што гледам повеќе го следеш Чех него тимот ,да не ти е омилен голман па те разочара.Тоа дека има грешено за Чешка тоа да не викам не.Ама повеќе киксој има направено за Чешка него за Челзи.И ајде смирисе и или иди малце оладисе надвор.И онака врне дожд.
Го направив болдирано за да ти нагласам што не ми се допаѓа во твојот пост. Нема врска на ливче што ме заебала Челзи 50 денари сум изгубил не е ни прв ни последен пат. И не пишав за да провоцирам ако ми беше тоа целта ќе те испопцуев и тебе и цел фан клуб и ќе си отидев. Али неможеш да кажеш дека не се искикса денес и тоа тежок кикс направи, не смее да му се деси на него таков кикс.

Доста глупости денес напраи Боаш али тоа е..Он мисли поинаку..Многу утакмици годинава ги поебавме на крај и тоа ќе не боли а највеќе ако ни фалат 3-6 бода за шампионска титула..Дрогба не се виде а Боаш како некој ќорав чоек тоа не го приметува.Го извади најдобриот играч а другите останаа во игра мизерија сериозно..Повеќе среќа наредна утакмица..

Го направив болдирано за да ти нагласам што не ми се допаѓа во твојот пост. Нема врска на ливче што ме заебала Челзи 50 денари сум изгубил не е ни прв ни последен пат. И не пишав за да провоцирам ако ми беше тоа целта ќе те испопцуев и тебе и цел фан клуб и ќе си отидев. Али неможеш да кажеш дека не се искикса денес и тоа тежок кикс направи, не смее да му се деси на него таков кикс.
Направи кикс не викам не.И реков Чех згреши одбраната бавно некако реагираше и што да направиме ајде да плукаме.И ете го повтори Боаш тоа што го направи истото со Валенсија кога Челзи играа на гости а не е само тој натпревар.
Мизерни беа тоа е вистината.
И зашто не смее него да му се десе таков кикс ? Изгледа веќе време му е да ја заврше кариерата што не верувам дека тоа ќе се случе.
Ако е Чех крив тогаш ,играчите се уште покриви што не одеаа на втор гол.Затоа примија и замолчија.Добро што не примија уште еден бидејќи Виган имаше повторно шанси.После 1-1 добија голема мотивација , дури ќе те натераа да ја пцуеш Челзи :)

Направи кикс не викам не.И реков Чех згреши одбраната бавно некако реагираше и што да направиме ајде да плукаме.И ете го повтори Боаш тоа што го направи истото со Валенсија кога Челзи играа на гости а не е само тој натпревар.
Мизерни беа тоа е вистината.
И зашто не смее него да му се десе таков кикс ? Изгледа веќе време му е да ја заврше кариерата што не верувам дека тоа ќе се случе.
Ако е Чех крив тогаш ,играчите се уште покриви што не одеаа на втор гол.Затоа примија и замолчија.Добро што не примија уште еден бидејќи Виган имаше повторно шанси.После 1-1 добија голема мотивација , дури ќе те натераа да ја пцуеш Челзи :)
Не не, далеку од тоа дека не смее да му се деси кикс на него, ипак човек е, ама сакав да кажам дека премногу често му се дешаваат. Бар јас така заприметувам, којзнае можеби грешам.

Заеби веќе глупостите на Боас.. не оди вака.. Неможе серкото да се учи тука на нас да пробува и импровизира, добро ми текнува како педерски се вадеше „не очекувајте многу“ „не револуции, еволуции“ заеби тоа.. Нека му мислат добро веќе на ова тема. Добро што Гус како менаџер е слободен, може за озбилно да се земе во предвид..

Повторно менување на менаџер?
OpoQQ.jpg

Едно реми, неколку грешки во измени на Боаш и негово менување, човеци, дај порасните.
Или па не гледајте фудбал, и не навивајте за Челзи, али немојте да серете овде.

Attachments

• 3.png
    3.png
    3,1 KB · Прегледи: 6
Сакаше Боас да ги одмори Стариџ и Мата,затоа што следниве 2 недели играме 4 натпревари (вклучувајки го и овој со Виган + на гости кај Тотенхем и дома со Фулам и Астон Вила) ама ете не издржа одбраната до крај.. Убаво ке беше да победевме денес и со Тотенхем да одеше на нерешено,или да се играше на контри како со Њукасл и Валенсија..Сега најверојатно пак ке излезе со истата поставеност на одбраната како денес и ке не победи лесно Тотенхем.

Едно реми, неколку грешки во измени на Боаш и негово менување, човеци, дај порасните.

Да беше 0-0 ајде некако али 0-1 водевме и на крај ни го бапнаа убаво...

Која една грешка бе, гледаш ли воопшто каде игра Челзи.. Уште од почеток најаматерски се покажа во одлуките за замени.И кое едно реми бе од се можно изгубивме, освен против Сити и тоа со пенал и црвен картон во наша корист, сите знаат дека ова е еден од најлошите стартови на Челзи во Премиер Лигата.. Оваа утакмица против виган, првин го истера Ромеу и го стави Калу за подобар напад, да го зголеми водството, требаше и Торес да влезе па се предомисли, се посра од страв поради нападите.. и го изеде. И пази малку на изразите, провоцираш и нервираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom