Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Утре одиме на победа,Боаш не е тип кој игра затворен фудбал.
Очекувам Торес и Мата да бидат стрелци.
Само утакмицава сакам без примен гол или црвен да ја поминеме.
Иако мислам дека сепак ќе примиме почесен погодок.

Ги читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав):tapp::tapp:..
Утре кога ке го видат во стартни 11 ке им падне чудно :) :)

Ги читам по форумов и фб глупине навивачи на Арсенал запнале Челзи ке бил ослабнат со неиграњето на Босингва(5-6 пати истото го прочитав):tapp::tapp:..

На Арсенал повеќе им одговара да игра Босингва отколку Ивановиќ како десен бек, а за глупи, глупи има и кај вас во фан клубов што мислеа дека Босингва е суспендиран за утре. :D

Зошто повеќе им одговара Босингва на Арсенал,баш ме интересира?

Највеќе затоа што Ивановиќ е плус уште една голема закана при корнери и нафрлувања од слободни удари.

1.Босингва ќе игра
2.Подобро да игра Иванович место него :)

Иначе мн. ми е глуп терминов во 1:45 за утакмицава.Не би ме зачудило да се успијам па да ја утнам :D :D

Ама Босингва пак е многу поопасен во офанзива по десна страна.

Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам. :D

Точно тоа, ама сите знаат каде Арсенал е најранлив. Ми се чини дека лани Арсенал имаше примено најмалку голови од отворена игра, а за примени голови од прекини ич да не зборувам. :D

Имаме и други ''скокачи'',ама мислам дека Челзи гол со глава тешко утре да даде.
Опасност очекувајте од Стариџ и Мата.

1.Босингва ќе игра
2.Подобро да игра Иванович место него :)

Иначе мн. ми е глуп терминов во 1:45 за утакмицава.Не би ме зачудило да се успијам па да ја утнам :D :D

Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. :)))

Едит: Со среќа утре и нека победи посреќниот и подобриот.

Читам разни коментари на страницава како ќе сме им ја ебеле мајката на Арсенал, полека момци.
Ова е дерби, самото тоа носи голема неизвесност, и ќе биде одличен меч.
Јас лично очекувам победа на Челзи пред се затоа што се наоѓаме во подобра форма од Арсенал и имаме подобра одбрана, плус играме дома. Одбраната на Арсенал сеуште е каша попара иако со враќањето на Вермален значително добиваат на квалитет.
Како и да е, нека победи подобриот на мечот, и пред се, се надевам на добро и фер судење со ист критериум и за двата тима, доста ми е веќе од судиски грешки кои уништуваат утакмици, посебно дербиња со таква историја и традиција.

Јас аларм направив, но да видам дали ќе станам. Последен пат кога направив аларм за спорт (Ф1 во Кина) станав 8 часа по неговото завршување, во случајов Ф1. :)))

Едит: Со среќа утре и нека победи посреќниот и подобриот.
Јас многу пати имам ставано аларми за спорт.
Особено кога беше Олимпијадата во Кина по 2 саата само имам спиено :D

Јас многу пати имам ставано аларми за спорт.
Особено кога беше Олимпијадата во Кина по 2 саата само имам спиено :D

јас си наместив од вчера за да не заборам па да ми е мака цела недела со не сум ја гледал.....дури ево скоро 5 сабајле дојде а јас сега легвам и во 1 да станам...ќе биде тешко но ке се морат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom