- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 10
Ја да сум менаџер овја више би го забраел местото во тимот би играл ко резерва до јануар и после куферите и чао
Епа затоа не си и не можеш да бидеш оти така размислуваш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја да сум менаџер овја више би го забраел местото во тимот би играл ко резерва до јануар и после куферите и чао
Сигурен си дека „нормален“ менаџер нема да го казни играч што се клати константно на терен ?Епа затоа не си и не можеш да бидеш оти така размислуваш
Што збореш бе што кажуваш.Зар не гледаш дека цитирам за надежда што ни ја даде ШурикенАјде ајде губи се од тука, ти си лажна надеж..
Во ред е, немора да ни кажеш што е лажна надеж што не, подобро кажи за офсајдите и за слепите судии..Што збореш бе што кажуваш.Зар не гледаш дека цитирам за надежда што ни ја даде Шурикен.Кој е лажна надеж бе
? .Ти ако знаеш што збореш ќе те частам
.
Првиот гол како што го видов чист офсајдВо ред е, немора да ни кажеш што е лажна надеж што не, подобро кажи за офсајдите и за слепите судии..
Е ова барав од тебе.. иначе на тема: Јас пак мислам напротив, добро играле денес но несреќно. А за Македонија, незнам, одвај се смирив..Првиот гол како што го видов чист офсајд. Иако не ја гледав утакмицата тепав нерви на МАКЕДОНИЈА бидејќи момците од МКД заслужија повеќе да се гледат.И секоја чест за нив шампиони се и покрај неостварената желба за медал.Патем тоа е тоа Ман Утд е силна екипа.Иако не можеш да се задоволеш со нашата катастрофална игра на Челзи ,со демотивиран играч во нападот како што е Торес и уште неколку останати можеш барем да бидеш среќен што Ман Утд не ни го наполна голот и не не усрами како што му направи на Арсенал
.
Е ова барав од тебе.. иначе на тема: Јас пак мислам напротив, добро играле денес но несреќно. А за Македонија, незнам, одвај се смирив..
ROBBEN дај линк како тогаш да видам хајлајци.![]()