Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се погоди бе во ист термин со Македонија-Русија :tapp::tapp:
Најверојатно ке бидам на плоштад и нема да ја гледам.. :(:(

Ако бидам дома ќе комбинирам.Утакмицава на лап топ,а кошарката на телевизија.Ама ако излезам на плоштад да гледам,тогаш едно полувреме ќе пропуштам.
А полувреме/утакмица на Челзи немам пропуштено 7 години што се вика.
Да ти се мочам во термините глупи.

Сите сме во исчекување на Фантом.Да каже дека сме играле тиња и дека на среќа сме победиле.
И дека Торес е скршен Ролекс,забораив.
Фантом не можи ништо да кажи за играта пошто не го гледаше дуелот.
Но головите ги виде, и зато можи слободно да кажи дека првиот беше коректна, но ништо посебна асистенција; а вториот беше СРЕЌА шо ролексот не се сопна на топката и уште ПОГОЛЕМА СРЕЌА шо таа се врати кај него откако тој како по обичај грешно процени ситуација и беше блокиран од противнички играч.

Славете го Мата дури не го земи Реал Мадрид и баталете го Торес.

Фантом не можи ништо да кажи за играта пошто не го гледаше дуелот.
Но головите ги виде, и зато можи слободно да кажи дека првиот беше коректна, но ништо посебна асистенција; а вториот беше СРЕЌА шо ролексот не се сопна на топката и уште ПОГОЛЕМА СРЕЌА шо таа се врати кај него откако тој како по обичај грешно процени ситуација и беше блокиран од противнички играч.

Славете го Мата дури не го земи Реал Мадрид и баталете го Торес.

Не уживаш годинава во секоја минута од ЛШ зошто може да ни биде последна? :)

Како можиш и да помислиш за то после преку 100 милиони фунти платени за играчи за прв тим во 6 месеци?

Не мислам јас така, ни лани не мислев. Ама незнаев ти какви очекувања имаш за сезонава.

Во право е фантом, тоа ако беа асистенции јас сум авион, а тој ниш посебно и не изигра на тој натпревар, освен "асистенциите", бидете искрени и си признајте, и како пред 4-5 месеци, ни останува да се надеваме дека ке ја врати формата:unsure:

Не мислам јас така, ни лани не мислев. Ама незнаев ти какви очекувања имаш за сезонава.
На такви инвестиции, логично е да се очекува барем еден од двата големи трофеи (ПЛ / ЛШ) + некој домашен куп.

Ама одредени работи и особи ми ги туркаат тие очекувања.

Ма ќе го е*бам ја Торес, клади се на 500че дека оваа сезона ке даде повеќе од 15, сега за сега изг дека ке си ги дадам парите, а за натаму нз, меѓутоа 75% мислам дека нема да ги даде!:cautious:

Абе еднаш мора да му тргне. Е сега дали ќе му тргне во Челзи или во друг клуб, ќе видиме. :icon_lol:
Утре сигурно ќе биде стартер со Манчестер. Освен ако не изненади Боас со Дрогба. Со Мата и Стариџ од страните може да биде нешто.

Ма ќе го е*бам ја Торес, клади се на 500че дека оваа сезона ке даде повеќе од 15, сега за сега изг дека ке си ги дадам парите, а за натаму нз, меѓутоа 75% мислам дека нема да ги даде!:cautious:

Aј да се кладиме јас и ти,може?Јас викам дека ќе даде над 15 гола,во сите конкуренции,ти што викаш?

Кое е бре тоа ниво „нашиот главен шпиц“ да постигнел бар 15 гола во сите конкуренции?

Толку од Калу треба да бараме бре, не од Торес.

Иначе Матеј Делач отиде на позајмица, незнам зошто неможам да го најдам тоа сега на официјалната. Хиларио и Турнбул биле повредени, ама еден ќе биде на клупа утре.

А вчера нели требаше Дрогба и Малуда да одговараат на прашања од фановите и на крај само Малуда беше. Незнам која беше причината, Дрогба после се јави на телефон. Малуда им бил диџеј и неможе да ја поднесе српската музика на Бане :pos:

Есиен кога треба да се слика :pos:

Кое е бре тоа ниво „нашиот главен шпиц“ да постигнел бар 15 гола во сите конкуренции?

Толку од Калу треба да бараме бре, не од Торес.

Дечкото ја спомна границата од 15 голови,затоа и толку пишав.Иначе јас лично мислам дека ќе даде едно 25 погодоци во сите конкуренции.

Од Калу толку да бараме?Јас единствено нешто што би побарал од Калу е пиштол,за да подоцна го застрелам.

Што го спомнувате Калу сега. Што убаво ни беше без него веќе 3 натпревари. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom