Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Што го спомнувате Калу сега. Што убаво ни беше без него веќе 3 натпревари. :)
Да, но во првите натпревари беше форсиран од Боаш, кога му го виде талентот како што вели тој, ете каде е Калу.
--- надополнето: Sep 17, 2011 8:49 PM ---
Шевченко во изјава за Торес изјави многу работи, највпечатливо ми е следново:

“The goals will come for him,” he said. “Don’t forget he is still young. He has a big future with Chelsea. I am a Chelsea fan for life. They are a club that wants to win ­everything and they are a very big club.

“I think Fernando just has to be patient and work hard and he will get his rewards.

“It’s important that he doesn’t worry about anything that anybody is saying.”

Иначе Матеј Делач отиде на позајмица, незнам зошто неможам да го најдам тоа сега на официјалната. Хиларио и Турнбул биле повредени, ама еден ќе биде на клупа утре.

А вчера нели требаше Дрогба и Малуда да одговараат на прашања од фановите и на крај само Малуда беше. Незнам која беше причината, Дрогба после се јави на телефон. Малуда им бил диџеј и неможе да ја поднесе српската музика на Бане :pos:

Есиен кога треба да се слика :pos:
коментаров на јутуб :pos:
If he sat on Essien, he'd be out for another 8 months.

VILLAS-BOAS: BEST OF BRITISH

'I wouldn't say the reserve league is up to the level it should. Going back to the European side, "B" sides should be a good option in England, and should be able to play, I know it collides with the culture of British football and the defence of the historic principles of British football, but they should be allowed to play up to Championship level instead of calling it the reserve league. It is not as important for it to be the step below the first team. (y)
--- надополнето: Sep 18, 2011 10:24 AM ---
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14963333.stm

Дечкото ја спомна границата од 15 голови,затоа и толку пишав.Иначе јас лично мислам дека ќе даде едно 25 погодоци во сите конкуренции.

Од Калу толку да бараме?Јас единствено нешто што би побарал од Калу е пиштол,за да подоцна го застрелам.
Ваков или онаков, Калу е долги години играч на Челзи, и СЕ УШТЕ е играч на Челзи. Најнормално е да очекувам 15ина гола во сезона од 5тиот напаѓач во екипата.

25 би требало Торес да има само во Премиер Лига, минимум. Се на се, бар 35-40 гола. Ама во ваква ситуација, само можам да подголтнам и заќутам.

Ја да сум менаџер овја више би го забраел местото во тимот би играл ко резерва до јануар и после куферите и чао

Ауууу како сум попизден....какви шанси само промашиваме....цццц, 1 Рамирес и 2 Торес...невозможни промашувања...и после како да не губиме 3 -0 како ? УПМ нека одат...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom