Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме можност да им се одмаздине на Јунајтед во 1/4 финале, на Интер во 1/2 финале и на Барса во финале.

Ќе ги мачкаме?

Најкрвав тим добивме. Ќе се убијат на терен штета што Луиз нема право да игра.
Редно ќе биде Торес да ги реши на Јунајтед од него очекувам највеќе барем сега да се разигра кога е најпотребно и Лш ќе ни биде на дофат. Според мене Интер во полуфинале би бил полесен противник него сега Манчестер,ама никој не е за потценување. Кој ќе ги трпи само путкиве од Јунајтед после двомечот...

Аоооооооооооооооооо..........:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: сега гледам кој ни се паднал..................аууууууу ќе има војна :tv::vozbud:

Шиттер=Турново............................многу јасно дека тој што ќе победи од чел.-ман. дуелот ќе игра финале.

:tv:

Со среќа на Челзи,мој фаворит од преостанативе 8.

Биваше ли да се паднеме со најскапаната екипа бре?
Почнувам да се загрижувам шо ги имам истите мисли ко тебе. Буквално истите.

само ги цитирам дел од вашите фанови...а еве и линк од комшиите наши ,малце да се насмееме на нивна сметка
Па мене ме цитираш бре, човек кој смета дека Челзи нема ни квалитет ни менталитет за да освои ЛШ. Можеби наредните сезони ќе се смени то со оглед на новите инвестиции, но сега не.

Инаку Баљотељи, шо знам, не знам дали е толку ретардиран или се прај. И двете се подеднакво можни.

Прес на Анчелоти:
Есиен, Малуда и Торес стартери в недела. И Чех.
Многу е расположен за шеги некако, не ќе да е на арно.

--- надополнето ---

Многу шеговит ко ќе сака е....
Инаку Алекс тренирал веќе неколку дена, Бенајун од вчера.

--- надополнето ---

Добар одговор за то дали Манчестер Јунајтед имал поголем притисок на врвот?
„Би сакал да сме во нивна позиција.“

Инаку и Луиз ќе стартувал в недела, да го прашаат уште за некој и цел тим ќе го кажи. :kesa:

Дечки еве инфо за дуелот помеѓу младите

FA Youth Cup 1st leg vs Chelsea now confirmed for Sunday April 10th, a 12.30pm kick-off at Stamford Bridge, tickets now on sale

Најтешкиот можен тим ни се падна. Повеќе среќа следната година :toe:

Шо вие толку супер бре, Шалке беше супер, или Шахтјор.

Фантом и овие се незгодни противници немој да мислиш дека лесно ќе поминат Интер и Барса..Башка првите утамици ги играат на гости..А за нашиов противник ќе биде незгодно..Искрено мислам дека подобро поминавме..Тешко ќе беше Барса или Реал,тогаш збогум Вембли вака како така имаме шанси..

--- надополнето ---

Со среќа дечки се надевам дека ќе гледаме интересен фудбал :smir:

Да ќе гледаме убав фудбал и доста кољење :).Со среќа и на вас..Па нека победи Челзи :)

Подобро што ни се паднаа Гејчестер, барем ќе ги гледам нашине со омраза во очите, не само мрза во нозете

Не сакав да паднеме со тим од Англија ама тоа е.....
Очекувам меч со малку голови и со надеж дека нема да има судиски грешки.

Туку доста е за ЛШ во Недела играме со уште еден Манчестер :icon_mrgr. Не сакам да се повтори дуелот против Копенхаген да се промашеле 100 шанси-.-

ја сам среќам што не ги добисмо шахтјор, за мене оони су изненадување у лш овуј годину...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom