Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Заминувањето на Дел Боске од Реал Мадрид е нешто повеќе од „шут-карта“, не е само „неатрактивноста“. А Муро, ме чуди како нереална претстава имаш за него кога очигледно ти е омилен. Имиџот на фајтер и човек кој не се откажува значи дека тој нема сам да си замини од таму. А и не гледам шо му е лошо, млад и перспективен, страшно талентиран тим. Ако не сезонава, во наредиве две сезона без оваа Реал ќе освој една титула во Примера, а ништо чудно и во ЛШ.
Случајно? И јас не верувам во случајности. Муро имал некоја причина за да присуствува, ама то не значи оти Челзи ќе го врати назад.

Заминувањето на Дел Боске од Реал Мадрид е нешто повеќе од „шут-карта“, не е само „неатрактивноста“. А Муро, ме чуди како нереална претстава имаш за него кога очигледно ти е омилен. Имиџот на фајтер и човек кој не се откажува значи дека тој нема сам да си замини од таму. А и не гледам шо му е лошо, млад и перспективен, страшно талентиран тим. Ако не сезонава, во наредиве две сезона без оваа Реал ќе освој една титула во Примера, а ништо чудно и во ЛШ.
Случајно? И јас не верувам во случајности. Муро имал некоја причина за да присуствува, ама то не значи оти Челзи ќе го врати назад.

хехе тука ме фати малце во тесно :) Точно дека оној Мурињо шо сите го знаеме секогаш ќе оди до крај без разлика на се, но оваа сезона јас како да гледам еден друг Мурињо ( а коа боље ќе размислам он е сосема ист), можеби затоа што Реал секогаш ми бил многу поразличен од другите тимови и многу поразлично го доживувам! По Реал Мадрид никој не останал непроменет, бар ја така го доживувам и можеби затоа си гаам некој надежи дека Мурињо може да се врати кај нас! Па ќе кажам можеби по 100 пат дека ова се само мој некој сценарија во главата, а веројатно многу пореално е дека Мурињо ќе си остане во Реал и ќе ја добие битката со Барса и Пеп Гвардиола но во фудбалов никад ништо не се знае така да да оставиме да видиме што ќе се случи!

Иначе за ова со Дел Боске, ја тогаш бев мал па незнам многу, многу за случајот ама се зобреше дека бил избрлкан поради неатрактивниот фудбал шо го играл Реал под негово водство! Ти ваљда знеш боље за тоа.

Луѓе умре Фан клубов никој ништо не пишува..Ајде малце дискусија за наредниот натпревар со Сити..Мое мислење ќе биде тешко,мора да играме многу подобро во напад..Ова би сакал да се повтори :)

И нив конечно ги напушти среќата

добри се шансите за до финале

добри се шансите за до финале

Ако продолжат со анемичната игра многу тешко... само одбраната функционира, колку-толку...
Ако пројдеме 1/4 финале, 1/2 ќе имаме полесен противник.

Со среќа дечки се надевам дека ќе гледаме интересен фудбал :smir:

тешко, од шалке и шахтјор нас манчестер ни се падна, се надевам на пролаз KTBFFH

Старите должници .. :zlo:

Спремајте кафе ви идеме на гости:helou:а кај нас ке ве чекаме на една вотка :baeh:

Супер !!! Можеше да биде многу полошо - како на пример, да ни се паднеше Тотенхем :icon_mrgr

Шо вие толку супер бре, Шалке беше супер, или Шахтјор.

Имам чувство дека ќе ги уништиме. :vozbud:

Кој ќе победи од нас оди на Вембли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom