Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Заминувањето на Дел Боске од Реал Мадрид е нешто повеќе од „шут-карта“, не е само „неатрактивноста“. А Муро, ме чуди како нереална претстава имаш за него кога очигледно ти е омилен. Имиџот на фајтер и човек кој не се откажува значи дека тој нема сам да си замини од таму. А и не гледам шо му е лошо, млад и перспективен, страшно талентиран тим. Ако не сезонава, во наредиве две сезона без оваа Реал ќе освој една титула во Примера, а ништо чудно и во ЛШ.
Случајно? И јас не верувам во случајности. Муро имал некоја причина за да присуствува, ама то не значи оти Челзи ќе го врати назад.

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Заминувањето на Дел Боске од Реал Мадрид е нешто повеќе од „шут-карта“, не е само „неатрактивноста“. А Муро, ме чуди како нереална претстава имаш за него кога очигледно ти е омилен. Имиџот на фајтер и човек кој не се откажува значи дека тој нема сам да си замини од таму. А и не гледам шо му е лошо, млад и перспективен, страшно талентиран тим. Ако не сезонава, во наредиве две сезона без оваа Реал ќе освој една титула во Примера, а ништо чудно и во ЛШ.
Случајно? И јас не верувам во случајности. Муро имал некоја причина за да присуствува, ама то не значи оти Челзи ќе го врати назад.
хехе тука ме фати малце во тесно :) Точно дека оној Мурињо шо сите го знаеме секогаш ќе оди до крај без разлика на се, но оваа сезона јас како да гледам еден друг Мурињо ( а коа боље ќе размислам он е сосема ист), можеби затоа што Реал секогаш ми бил многу поразличен од другите тимови и многу поразлично го доживувам! По Реал Мадрид никој не останал непроменет, бар ја така го доживувам и можеби затоа си гаам некој надежи дека Мурињо може да се врати кај нас! Па ќе кажам можеби по 100 пат дека ова се само мој некој сценарија во главата, а веројатно многу пореално е дека Мурињо ќе си остане во Реал и ќе ја добие битката со Барса и Пеп Гвардиола но во фудбалов никад ништо не се знае така да да оставиме да видиме што ќе се случи!

Иначе за ова со Дел Боске, ја тогаш бев мал па незнам многу, многу за случајот ама се зобреше дека бил избрлкан поради неатрактивниот фудбал шо го играл Реал под негово водство! Ти ваљда знеш боље за тоа.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Луѓе умре Фан клубов никој ништо не пишува..Ајде малце дискусија за наредниот натпревар со Сити..Мое мислење ќе биде тешко,мора да играме многу подобро во напад..Ова би сакал да се повтори :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
И нив конечно ги напушти среќата

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.202
Поени од реакции
8.295
добри се шансите за до финале

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
добри се шансите за до финале
Ако продолжат со анемичната игра многу тешко... само одбраната функционира, колку-толку...
Ако пројдеме 1/4 финале, 1/2 ќе имаме полесен противник.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со среќа дечки се надевам дека ќе гледаме интересен фудбал :smir:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
тешко, од шалке и шахтјор нас манчестер ни се падна, се надевам на пролаз KTBFFH

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Старите должници .. :zlo:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.473
Поени од реакции
7.946
Спремајте кафе ви идеме на гости:helou:а кај нас ке ве чекаме на една вотка :baeh:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Супер !!! Можеше да биде многу полошо - како на пример, да ни се паднеше Тотенхем :icon_mrgr

F

fantomX

Гостин
Шо вие толку супер бре, Шалке беше супер, или Шахтјор.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Имам чувство дека ќе ги уништиме. :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572