Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Играта не е многу подобрена, но сепак донесе добар резултат :)
Одличен гол на Дрогба, а и на Малуда не беше лош. Сепак, Малуда неможе да се извади со голот. Во последно време ми е многу изгубен, и незабележлив. Во второ се надевам на уште некој гол, и да влезат Стариџ, Какута и МекЕкран.

MALUDA NI IGRA DOBRO KOGA E POTOPLO AVGUST,SEPTEMVRI I POSLE MART,APRIL ,A U MEGJUVREME SE GUBI :toe:

ANELKA DADE GOL, SEGA DEBELIOV BI TREBALO DA GO STAVI STARIDZ :)

RAMIRES PROBUVA SO PETA :pos2:

--- надополнето ---

NOV REKORD,MEK EKRAN KE IGRA 20 MINUTI :vozbud::vozbud:

THE AWKWARD MOMENT WHEN RAMIRES SCORES A GOAL :tv:

Хаха, овој Јаскелаинен треба да смени професија, на пример претоварач на камиони. Ниедна топка не фати.

Како и да, не знам дали да се смеам или да плачам. Не играме кој знае како, а после утакмицава играчиве ќе се надуваат ко пауни.

KOMENTATOROT NA SKY-CHELSEA COULD WIN THE TITLE IF THEY PLAY ALL SEASON AT REEBOK :)

Задоволен од играта во второто полувреме(ме демантираа потполоно),презадоволен од резултатот.Ги отворивме како паштети.
И што е најважно Рамче даде гол :pos:

Бане беше слаб,Тери,Дрогба,Рамирес и Микел одлични.Циганчето се подобрува последно време.Нека продолжи така.

Добро е што и МекЕкран доби шанса,но ме нервира тоа што слонот го игра на не-природна позиција,односно задњи везник,а усвари детето треба да игра многу понапред.Да се надеваме дека ќе го увиди тоа и нема да го уништи потенцијалот на Мек.

Наредна утакмица ни е со Евертон на гости во ФА Куп,па после со Сандерленд исто на гости.Тешки утакмици,али да се надеваме дека ќе ни тргне барем малце.

Одлична победа браво..Ова ме потсеќа на почеток од сезоната коа сите по 5-6 комада примаа..Само вака да се продужи и нема така лесно да се предадеме за титула :)

Не одигравме кој знае каква игра, али јаки контри напраивме и го папаа дечкиве, Дрогба ги еба натпреваров(перверзии) дај боже да се врати во форма, Рамирес феноменален - секој утакмица се подобар и подобар а и голов уште повеќе ќе влијае на неговата самодоверба.
Бане и Тери страшна дефанзива, не им дадоа да припарат до Чех, топ.
Босингва и Кол мора да поработат на дефанзивата посебно во шеснаесетникот.
Малуда изгубен, Анелка солиден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom