Фан Клуб: Челзи

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Со среќа натпреварот... Не се бунам ако победиме :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.202
Поени од реакции
8.295
8 Чоколада и 3 бели чоколада што е многу многу е, добро е што немаме чоколаден голман :nesvest:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Одлично 0-2!!!Малудаааааа:vozbud:
Конечно до добар резултат после неколку месеци :)

F

fantomX

Гостин
WOW am I the only one who heard how the commentators and Bolton fans went silent after that?

Beautiful silence.

:icon_cool

--- надополнето ---

Не мора МекЕкран сега, само Стуриџ шо побрзо то поубо.

В

Вори

Гостин
Играва ни е за нијанаса подбра него на претходните утакмици,значи прилично лоши сме,али има подобрување во секој случај.Играме добро на контри,и им опнавме јака агресија.Бане го прекрши Дејвис(мило ми беше ептен).Али резултатот во секој случај и те како ми се допаѓа.

Како и да е,да продужиме вака,да го задржиме резултатот,но не прерано да се затвориме.
Уште тоа шмуљото(мајку му ......)да погодеше зицер ситуација,сега ќе си го ладевме.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.751
Поени од реакции
52.712
Играта не е многу подобрена, но сепак донесе добар резултат :)
Одличен гол на Дрогба, а и на Малуда не беше лош. Сепак, Малуда неможе да се извади со голот. Во последно време ми е многу изгубен, и незабележлив. Во второ се надевам на уште некој гол, и да влезат Стариџ, Какута и МекЕкран.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.057
Поени од реакции
2.004
ама им го заби дрогба секоја чест
играта ни е катастрофа премногу се оди на долги и високи топки али па и што може да очекуе човек од еден неписмен (Рамирес) и двајца деструктивци (микел и есиен) али тоа е тоа златен балак и деко
btw чех заслужи чиста 10 само така да продолжи

Kajgana Shop

На врв Bottom