Играва ни е за нијанаса подбра него на претходните утакмици,значи прилично лоши сме,али има подобрување во секој случај.Играме добро на контри,и им опнавме јака агресија.Бане го прекрши Дејвис(мило ми беше ептен).Али резултатот во секој случај и те како ми се допаѓа.
Како и да е,да продужиме вака,да го задржиме резултатот,но не прерано да се затвориме.
Уште тоа шмуљото(мајку му ......)да погодеше зицер ситуација,сега ќе си го ладевме.
Играта не е многу подобрена, но сепак донесе добар резултат
Одличен гол на Дрогба, а и на Малуда не беше лош. Сепак, Малуда неможе да се извади со голот. Во последно време ми е многу изгубен, и незабележлив. Во второ се надевам на уште некој гол, и да влезат Стариџ, Какута и МекЕкран.
ама им го заби дрогба секоја чест
играта ни е катастрофа премногу се оди на долги и високи топки али па и што може да очекуе човек од еден неписмен (Рамирес) и двајца деструктивци (микел и есиен) али тоа е тоа златен балак и деко
btw чех заслужи чиста 10 само така да продолжи
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.