В
Вори
Гостин

Да не сакате лузеров да го вратиме пак?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во предходнота тема објаснував за болдираново, но тоа не му е изговор, доколку тој сака слобода може да ја добие, нема ни мадиња да ја побара, тоа е проблемот, си знае колку му се можностите.
за мадиња има ама не сака да биде избркан како куче, така да...
а за овој човек ми е најкриво http://unprofessionalfoul.com/2010/02/04/portsmouth-has-a-dirty-uncle/avram_grant/
единствениот кој не донесе во финале ЛШ иако на дебито негово изгуби од јунајтед со 3-0
се гледа што му вика на Абрамович, ме боле к....
Ех,вака од пред компјутер лесно е да се зборува.А,кажи ми ти што корист ќе има Анчелоти да му покаже заби на Роман?Нема тој никаква допирна точка со Челзи.Си зема голема плата и го боли Стојко.Не е приврзан со клубот,па ај да се побуни.
Стварно,не знаеме каква е ситуацијата во клубот и со клубот.Она што можеме и јас и ти да го видиме е тоа што во Челзи нешто мириса,ко што би рекол Фантом и тоа подолго време.Кој е крив,дали Петко,Станко или Чомбе ја стварно не знам.Знаат оние кои се во управа.
Туку ти викаш деновите му се одбројани,нејќеш да остане во Челзи.Кажи ми кој би бил адекватна замена за него?Леонардо или Бенитез?Или пак Хидинк на старост ќе го враќаме пак.Не заебавај..
Плус,Манчестер го чува Фергусон 24 години(мислам).Сигурно дека имало успони и падови во тие 24 години и во Манчестер.Сигурен сум дека и Манчестер играл мизерно,бил 5-то,6-то место на табела,ама пак газдите(како што се менувале низ годиниве)го оставиле Фергусон како тренер.
Поентата ми е дека треба трпение.Лани освои две титули со Челзи и тоа во дебитантска сезона.Оваа година супер тргна,ама после почнавме да тонеме.
Според мене и очекувано со оглед на тоа со каков состав располагаме(да не се младите,ќе не можеме 11 души да извадиме на терен).
Затоа на лето еден голем ремонт.Бркање на отпадоци,купување нови играчи,желни за победи и освојување на титули.
Море првите сезони бил и под 10то место..2-0..
--- надополнето ---
Фергусон никогаш не бил под 3то место со Јунајтед, во тие 24-25 години... То, добар познавач на Англиски фудбал треба да го знае... Иако за освојување на првата титула во ПЛ, чекал седум години...
Само да знаете за друг пат...
Поздрав
Не како така,Лука,Снајдер..сите ќе ги земеме...
Упс, да.... Видиш ? Јас не сум добар гледач.... Мислев за ПЛ, веројатно и така имам слушнато/прочитано...
Се извинувам и фала на исправката ! :smir: