Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Абе друго ова.На син му Копенхаген,а на ќерка му Каљари.

Да му ја...ќерка м..усвари не,тоа во Љубов и Секс беше.

Негови си се парите :toe:

Точно брате, кај сака нека ги троши, ама нека пушти срце и да одвои некое милионче за нас да не порадува малце не би било лошо а :)

Агентот на Борини :

'The boy is disappointed by the behaviour of Chelsea, which put him out of the squad despite the excellent things he did last season.'

He went on further to add that the Italian striker remained positive about staying in England.

'Ancelotti has great respect for him, and this affects a lot. He would return with pleasure to Italy but it is not necessary yet.'

'The boy grew up in England and he loves English football. We will evaluate the offers that will come but I wouldn't be surprised if he stays in the Premier League.'

Агентот на Борини :
Ништо ново, али уште ништо не сме виделе ништо екстра од него, нека се опорави од повредата па дури тогаш, мада италијанските напаѓачи ретко просперираат во Англија.
Мансиен може да биде вратен во Челзи
Со оглед на ситуацијава во која се наоѓаме и какви играчи на клупа имаме не е лоша опцијава, сепак стекнал некое искуство во Вулвс.
Алмеида понуден на Челзи
Јас лично ова го сфаќам ко навреда, не знам за вас.

Имате некаква информација дали дербито во понеделник на Емирати ќе се одигра, т.е дали има шанси за врнежи од снег повторно?

Па не верувам дека ќе се одложи,освен ако не се откорне од врнење снег.

Иначе ОзСтрајкер се заебавав за тоа со Каљари,иронично го кажав :)

^
Добро брат, ме потресе иначе од Романчо се може да се очекува..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom