Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тој дрво беше...![]()
Пошто сликава поспоро ми се отвори, зборов „лузеров“ прво ме удри на Аврам. И види, дури и посакав да се врати.![]()
Да не сакате лузеров да го вратиме пак?![]()
А со нив ко демек имаме клупа?Таман работа да се пуштат Брума,Анхолт и Какута на позајмица.Тек тогаш нема да имаме клупа...
Поштено.
Оти да не знај шо сака? Секој паметен про-фудбалер би сакал да игра за најголемиот бренд во професионалниот фудбалот пред Челзи или Тотенхем, Арсенал.И тој незнае што сака.![]()
Не беше бе ти еден од поборниците за негов трансфер? Од тие шо ги прашував кои се неговите квалитети освен физичката сила?Па нека се ебе в гз,слободно нека замине во Реал.Такви самопрогласени ѕвезди не ни требаат.
Прашање за основните фудбалски вештини не значи дека нешто го судиме. И да не си бил ти меѓу нив, јас пак би ги прашал попалените во приликава: Кој е неговиот талент освен солидното чувство за гол, со оглед на то шо физичката сила за мене не е талент?Не бев толку попален по него(како за Нејмар и Агуеро),онака викав дека е сеуште млад за да го судиме.Други беа едни од поборниците...
Плус што ќе ми е играч кој еден ден сака да игра за Арсенал,еден ден за Челзи,еден ден за Ренова од Џепчиште.
Па уште го споредуваат со Дрогба...никад нема да биде како него.+ прашање колку години навистина има...некаде пишуваше дека имал 27 и ги криел годините исто ко што излезе муабет за Мартинс порано.
Не само за нив,туку и за 95 % од напаѓачите во ПЛ
Млад,огромен талент,опасен играч со глава,корпулентен,осет за гол,па и солидна брзина со оглед на тоа колку е брз.И солиден дриблер е,во некои ситуации.
Овој и за Нејмар и за Лукаку е измислен.Плус адаптиран во ПЛ е веќе,така да...