Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е со договориве шо читам бре?! Од кога Челзи има смешни и самодеструктивни политики ко Арсенал, за недавање подолги договори од една година на играч од 30+ години? Па секој случај е посебен бре ало, ако Лампард реално и треба само една година плус да добие сега засега, Кол на пример можи уште 2-максимум 3 години.
Не ме бендисува теков на настаниве.

Чех​
Иванович - Луиз - Кејхил - Кол​
Микел - Рамирес​
Хазард - Оскар - Мата​
Торес​
Тоа што се очекуваше :)

Team: Cech (c); Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Ram, Mik; Mata, Oscar, Hazard; Torres. -

subs: Turn, Azpili, Bert, Rom, Marin, Moses, Sturr

Марин на Клупа !! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Мата на дебито за Челзи влезе во 80 и даде гол во 95.не би се бунел вака и за Марин да биде :D

Добро бе што се дешава со играчиве, јас се мачам еден асолен стрим да најдам да ја гледам утакмицава -.-, толку ли очајно играат??? Ајдеее изгледа Луиз малку го помешал страните ама нема врска....

Во моментов уопште не се нервирам.
Можда пошто во последниве 48 саати имам спиено само 150мин,можда пошто има уште 70 мин, а можда и зошто и со евентуален пораз остануваме први.
Се на се не треба да се нервираме.
Во моментов.

Реков јас дека Мата е нова легенда на Челзи.
Ако продолжи со ова темпо за 5 години ќе биде незапирлив.

Одбраната без Тери била подобра.Ташаци!
Можеме да ја добиеме но треба да се мисли и за назад скапаниве ако не фатат на контра ќе го јадеме на велико.
KTBFFH !!!

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
И конечно најдов добар стим, во истата минути Руни прави фаул и Мата дава гол. Второ полувреме ќе биде пеколно, среќа на време најдов кај да ја гледам утакмицава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom