Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Само да кажам дека се гордеам со сите што изгинаа на терен... и со 9-мина во ниеден момент не се откажавме од напаѓачкиот фудбал..... :cuc:
А, карма ис а БИЧ - ние најдобро го осетивме тоа ланската сезона.
Поздрав друштво (y)

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Емотикон и за нашите играчи,и за федерацијата,и за Јунајтед и за све остало поврзано со мечов.

кој кокблок е судијава значи ц ц ц, мора да се инсистира за да го казнат за оваа оштета и јунајтед и челзи да апелираато до ФА

Ѕверски одиграно, секоја чест...
Микел најдобар натпревар оваа сезона како само се градеше и се лепеше веднаш до играч, сечеше акции :cuc::cuc:
Оскар ме радува што не ебе жива сила, биле Манчестер бил овој бил оној...
Хазард конечно малку повеќе да живне од претходните натпревари....
Кејхил какви само лизгачки правовремени стартови прави :)
Мата нема потреба од коментар (приемот на топка пред вториот погодок :cuc: како и маестралниот погодок :cuc::cuc: )

Штета што не останавме непоразени и по овој меч...

Always Look on the Bright Side of Life Торес нема да игра следна утакмица :cool:

Абе убаво реков кој ќе ги преживее овие 2 утакмици со Минхенскиве копилиња ќе раскажува.

И покрај поразов, по прикажаното денес, поприлично сум убеден дека сезонава сме шампиони во ПЛ. Едноставно, докажавме и покажавме игра и карактер на ШАМПИОН. Сите што не го мислат истото, можат да го пушат.
Но не беше сјајно, Торес мораше порано да биде изваден од игра, јас мислев дека ќе го извади кога Цезар влегуваше, една голема грешка на Ди Матео која многу не чинеше, и страшната одбрана во почеток на мечот, нешто што мора да се корегира, веќе втора утакмица го јадеме ради примени голови во првите минути.

За играта немам зборови....одлична игра у шише ги пикнавме...ама тоа е...

Немам намера да кажам еден лош збор денеска за фудбалерите на нашиот љубен Челси! Иако некои од нив заслужуваат, сепак нема ни да именувам ни ништо. Лошите зборови, клетвите и се' живо и диво иде на сметка на Клатенбург и пријателчето линиски судија. Толку од мене. И да, се' уште сме први. ;) KTBFFH!!!!

Сочувство, знаете дека ја и моите колеги знаеме како е вака да губиш. Бољи игравте од нив исто ко ние претходниот месец и со помалце играчи на терен. Се надевам на 11ти ќе има фер натпревар меѓу нашите две екипи. Дотогаш со среќа у походот за титула, да не сте им дале ни да ја помирисаат титулата педерине.

Е сега треба Ди Матео да запни малце на прес-конференцијата...вакви работи не треба да се преќутуваат
па макар и да го казнат 1-2 меча

Слушајте ми го зборот дека во среда ќе падне пенал за Челзи во КК.
Демек како да компензираат.

Не ми е криво шо изгубивме,криво ми е шо изгубивме со 2 играчи помалце и со гол од офсајд.После 30-тата минута играа феноменално,дадоа 2 гола но после све се сруши.Како и да е мислам дека јасно е кој е 1 кандидат за ПЛ без разлика на овој меч

^
Точно.
Првите 20 мин Јунајтед можеше да напаѓа и да не стави во шише и на тие 2 да даде уште толку гола и да не демолираше.
Тогаш на чисто ќе изгубевме.
Ама вака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom