Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам темава мирна деновиве, па да ве прашам дали има некако шанса да се организираме да се оди во Торино на возвратниот со Јуве? На 20 ноември се игра мислам...

Гледам темава мирна деновиве, па да ве прашам дали има некако шанса да се организираме да се оди во Торино на возвратниот со Јуве? На 20 ноември се игра мислам...
Добра ти е идеава ама можеби догодина :)

Сакаш да кажеш дека го оправдуваш тоа што при секое поминување центар го рога фудбалон при што би му завиделе и рагбистине што играат во NFL.
Го оправдува секое поминување центар кое паралелно е покриено од соиграч во одбраната.

Рагби-ударите, не.

Ја собирам пари за да идам МК да ја гледам на 12ти, он за Торино збори, ее блазе си ти...

Епа побрзај со собирањето по шо уште малку карти останаа...т.е. само овие позади головите. Иначе ако сретне некој некоја понуда низ агенцииве го молам фино љепо да постира овде :)

--- надополнето: 5 октомври 2012 во 14:06 ---
Ashley Cole@TheRealAC3
Hahahahaa, well done #fa I lied did I, #BUNCHOFTWATS
--- надополнето: 5 октомври 2012 во 14:18 ---
He tweets what he wants, he tweet what he wants, Ashley Cole, he tweets what he wants.

Ќе има казна и за него сигурно.

Иначе за утре само Стариџ уште е повреден. Ќе бил спремен за следната.

Преку ташакот веќе од овие Спорт Клуб мамицата да им ја ебам. ВБА-КПР и Виган-Евертон ги даваат па имаат ли мозок тие :tapp:Сега очекувам и Кол да го казнат да можат пола тим би го казниле за наптревариве со Гејчестер да ти се одмили фудбал да гледаш веќе.

Читајте само какви комплекси,последните неколку твитови се вистински пример..
https://twitter.com/TheRealEboue

:eek::eek:
Очаен неписмен идиот,да умре да му е..м се

Dude, fake профил. Напишано е на форумов преку 200 пати. :eek:
Не е фејк,постојано се допишува со поранешни и сегашни играчи на Арсенал,англиски новинари и сл..

Фејк е тој на Ебуе твитерот.
Кол е тотално во право.

И мене уште не ми е јасно како ФА се псотавува пред законот?

Има една заебанција дека ови што беа обвинети за 9/11 ќе бараат повторно судење ама овој пат пред ФА :D

Како е планот за со Норвич, ќе биде потопен? :)

Ќе ја пишувам КЕЦ - ALL IN (To Be or Not to Be!). :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom