Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после зошто не сме го купиле Пиенар,па ете зошто.Видете како Дедо Мраз ''настапил''пред Пиенар,а видете како Реднап и се ќе ви стане јасно.
Ццццц...:jaj:http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...akuta-set-join-London-rivals-Fulham-loan.html
Многу играчи имаме па треба да го дадеме овој на позајмица...плус може да му се здоарни кај комшииве и да си остане кај нив.
Ја сум против ова.
Ако сакаме поголем трофеј од ФА Куп, треба да се избркаат минимум 6 играчи, и треба да се донесат минимум 6-7 играчи. Така едино до поголем трофеј од ФА Куп.
Ова под услов да излезат 5 млади играчи кадарни способни за стартување на натпревари. Инаку малку е то.Ако сакаме поголем трофеј од ФА Куп, треба да се избркаат минимум 6 играчи, и треба да се донесат минимум 6-7 играчи. Така едино до поголем трофеј од ФА Куп.
Не, 33 мислам полни има.Чекај чекај малце, погоре прочитав, Дрогба има 32 години ?![]()
Ама зато Тотенхем има сјајна сезона. :pos2:Друштво, ја по подугачка пауза да пишам... Пошто ништо не пратам ПЛ оваа година, нема ни многу да дрвам, ама нешто знам, тоа бројките кажуват дека не не бива за ништо, катастрофа!
Ќе одам чекор по чекор со твоево баботење:Маани си го од главата, New UEFA regulations starting 2012, а колку шо памтам Челзи беше нешто у долгови ваму наму. Инаку ја су за Арсенал и го идолизирам принципот на Венгер со младинските школи (значи и Барса и Ајакс и Дортмунд). Е сеа новите правила виа клубови ги става у огромна предност (оти имат супер квалитетни home - grown players). А глеам ногу имате реакции против Барселонизациата, нерасфрлањето со пари, немање скапи трансфери а со тоа и немање резултати и за тоа секако крив Абрамович. Инаку човекот гледа малку понапред од обичните фанови и знае дека од 2012 ќе има финансиски рестрикции и регулациа на трансфери (мислам дека нема да се оде менаџер - менаџер врска, туку се преку УЕФА) и дека Челзи за да биде голем мора да се сврте према академијата. Така да мислам дека треба да ги расчачкате новите правила шо ќе ги има и да видите малку понапред, зошто е воа вака. И за обвинувањата дека не фрлал пари, еве ви го Луиз 26 милиони - не знае англиски, не играел настрана од Бенфика - минимум 10 кола ќе му требат се ухода, иста прикаска со Рамирез. Поздрав
така те сакам со макеоднско знаме .