Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа дека Абрамович сака да го продаде Челзи, со ваква негова незаинтересираност за Челзи и мило ми е што сака да го продаде, немора да го уништува клубот, нека не купат уште побогати шеици и топ ќе биде.

^Нек си ебе матер...и така не му е гајле за Челзи.

Кој промаши од Ман У?
Е тоа не знам. Не сум го запамтил од сонот. :helou:
Само знам дека Ламапард утна и после шутираше повторно и Челзи го освои пехарот.

:vozbud:

Имам едно интересно прашање за вас(за кого како)..
Што ве натера да навивате за Челзи, дали се сеќавате?
Мене лично сината боја и Френк Лампард(2006 година беше мислам), и веднаш почувстував некоја приврзаност кон Челзи, љубов..За ниту еден тим не сум навивал така страсно и ниту за еден тим не сум се нервирал ради игра или изгубена утакмица, љубов на прв поглед.

^

jose_mourinho460_1364991c.jpg

Изгледа дека Абрамович сака да го продаде Челзи, со ваква негова незаинтересираност за Челзи и мило ми е што сака да го продаде, немора да го уништува клубот, нека не купат уште побогати шеици и топ ќе биде.

Абрамович го уништува ? Да не го купеше Челзи во 2003та Челзи уште ќе чекаше на титула уште 50 години и повеќето од вас(навивачи што сте активни на форум) немаше ни да навиваат за Челзи. Тој не е крив што Калу од 5 метри незнае да даде гол или дека Рамиреш немож топка да даде. Во полн состав (и добра форма на Лампард и Дрогба) можете да победите било кој тим.

Мене лично сината боја и Френк Лампард(2006 година беше мислам), и веднаш почувстував некоја приврзаност кон Челзи, љубов..За ниту еден тим не сум навивал така страсно и ниту за еден тим не сум се нервирал ради игра или изгубена утакмица, љубов на прв поглед.
Како прво бојата нормално :tv: 2005 натпревар со Тотенхем ако не се лажам,Гудјонсен даде гол,па веднаш го засакав клубот,го прашував татко ми што се,како се...итн,итн...

Абрамович го уништува ? Да не го купеше Челзи во 2003та Челзи уште ќе чекаше на титула уште 50 години и повеќето од вас(навивачи што сте активни на форум) немаше ни да навиваат за Челзи. Тој не е крив што Калу од 5 метри незнае да даде гол или дека Рамиреш немож топка да даде. Во полн состав (и добра форма на Лампард и Дрогба) можете да победите било кој тим.
Не зборувам за минато, зборувам за сегашноста, не ја знаеш ситуацијата во Челзи, сигурно не си запознаен дека Абрамович го интересира се освен Челзи, веќе има шпекулации по интернет дека е во план да го продаде Челзи со цел да инвестира во Зенит и СП во Русија.
А го уништува на тој начин што не дозволува никој во Челзи и од управа и од тренерскиот тим да си ја врши работата самостално, и никој не смее да донесе никаква одлука без него и само негов збор се важи, поради него изгубивме играчи ко Балак, асистент како Вилкинс, тренер како Мурињо, не сум јас неблагодарен и не го мразам Абрамович, фала му што инвестирал толку пари, али ко веќе не го интересира нека продаде да не бидеме ко Ливерпул а на добар пат сме да бидеме.

На неколку пати кога пуштав ТВ (на прва беа тогаш преносите) идеше Челзи и голови постигнуваа или Ѕола или Фло. И двајцата беа невидени мајстори. Ѕола мајстор во игра со нозе, Фло со глава, страшен тандем.

Едит: и победата над Манчестер- 5:0

Далечната 2003 коа бев дете.На МТВ памтам идеше пренос,играа Челзи-Ливерпул.Е од тогаш па се до денес навивам за Челзи.Исто памтам на почетоците во една тетратка ги запишував сите резултати,правев тактики,ги цртав фудбалерите и остало.А,највише од сите тоа време ги мрзев Јарошик и Смертин :)

Одлично вакви играчи ни требаат.
И сеа ќе купиме некои вакви играчи,и после ко ќе треба да се трошат пари за појаки напаѓачи ќе не тераат да се задоволуваме со овој.

Не се сеќавам точно која година беше, дали 2000-та, дали 2001. Паметам дека се играше Boxing Day, вечерен термин, пренос на МТВ, Челзи играше со Тотенхем ако не се лажам...Играа легендите на Челзи тогаш, Фло, Ѕола итн, а мене наинтересен ми беше Le Saux :) Мислам дека победија, а плус имаше и нешто како реклама шо одеше на стадионот, не знам шо пишуваше, и тоа заедно со интересниот начин на игра кој го имаа тогаш, и играчите кои тогаш играа ме натераа некако да навивам за Челзи оттогаш па до ден денешен :)

Далечната 2003 коа бев дете.На МТВ памтам идеше пренос,играа Челзи-Ливерпул.Е од тогаш па се до денес навивам за Челзи.Исто памтам на почетоците во една тетратка ги запишував сите резултати,правев тактики,ги цртав фудбалерите и остало.А,највише од сите тоа време ги мрзев Јарошик и Смертин :)

Интересно. Сите кажуваат кого сакале највеќе, ти кажуваш кого си мразел највеќе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom