F
fantomX
Гостин
Сигурно поарно тој да е резерва отколку Џакопо Ѕала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно поарно тој да е резерва отколку Џакопо Ѕала.
Е тоа не знам. Не сум го запамтил од сонот. :helou:Кој промаши од Ман У?
Изгледа дека Абрамович сака да го продаде Челзи, со ваква негова незаинтересираност за Челзи и мило ми е што сака да го продаде, немора да го уништува клубот, нека не купат уште побогати шеици и топ ќе биде.
Како прво бојата нормално :tv: 2005 натпревар со Тотенхем ако не се лажам,Гудјонсен даде гол,па веднаш го засакав клубот,го прашував татко ми што се,како се...итн,итн...Имам едно интересно прашање за вас(за кого како)..
Што ве натера да навивате за Челзи, дали се сеќавате?
Мене лично сината боја и Френк Лампард(2006 година беше мислам), и веднаш почувстував некоја приврзаност кон Челзи, љубов..За ниту еден тим не сум навивал така страсно и ниту за еден тим не сум се нервирал ради игра или изгубена утакмица, љубов на прв поглед.
Не зборувам за минато, зборувам за сегашноста, не ја знаеш ситуацијата во Челзи, сигурно не си запознаен дека Абрамович го интересира се освен Челзи, веќе има шпекулации по интернет дека е во план да го продаде Челзи со цел да инвестира во Зенит и СП во Русија.Абрамович го уништува ? Да не го купеше Челзи во 2003та Челзи уште ќе чекаше на титула уште 50 години и повеќето од вас(навивачи што сте активни на форум) немаше ни да навиваат за Челзи. Тој не е крив што Калу од 5 метри незнае да даде гол или дека Рамиреш немож топка да даде. Во полн состав (и добра форма на Лампард и Дрогба) можете да победите било кој тим.
Имам едно интересно прашање за вас(за кого како)..
Мене лично сината боја и Френк Лампард(2006 година беше мислам), и веднаш почувстував некоја приврзаност кон Челзи, љубов..За ниту еден тим не сум навивал така страсно и ниту за еден тим не сум се нервирал ради игра или изгубена утакмица, љубов на прв поглед.
Имам едно интересно прашање за вас(за кого како)..
Далечната 2003 коа бев дете.На МТВ памтам идеше пренос,играа Челзи-Ливерпул.Е од тогаш па се до денес навивам за Челзи.Исто памтам на почетоците во една тетратка ги запишував сите резултати,правев тактики,ги цртав фудбалерите и остало.А,највише од сите тоа време ги мрзев Јарошик и Смертин![]()