Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Стариџ, Луиз, Есиен :icon_lol:
--- надополнето: 24 април 2012 во 22:46 ---

Море 50 е вреден :D

како и да е Рамиреш трча ко цела екипа он највеќе од сите ќе фали! Кејхил и Луиз во одбрана ќе може да играат заедно колку шо памтам играа заедно неколку натпревари сезонава! За Меирелеш лесно е да са најде замена! Ама за рамиреш тешко!

Честито финале момци,заслужено е и многу среќа во истото.

п.с Се надевам дека барем еднаш ќе го видиме Фантомот среќен !:pos:

To бе цареви, каков херојски меч од нивна страна, без двајца стопери, со играч мање, со резултат кој не ги води во финале дадоа 2 гола, издржаа без да примат, имаа среќа со пеналот ... аууу, после не работела кармата, работи и те како, Тери зашто пола бракови у Англија поеба, Барса зашто педерски пред 2 години ги елиминираа во истава фаза, на најболен начин беа елиминирани сега, во ситуација кога сите нивни фанови после оние 2-0 и играч плус очекуваа петарда.

Оле. Сеа јако у финале, за Челзи ќе сум али убер тешко ќе е, поготово ако им се паднат Реал, Мур сите знаеме како го владее овој тим, плус и без Тери, Рамиреш ( некој ко да спомна Бане, за него не сум сигурен ), како и да е, за мене сте веќе победници. :D

ТООООООООООООООООО,ДА МИ Е ЖИВ ДИ МАТЕО.ДРОГБА МАН ОФ Д МЕЧ.КАКВА ИГРА ЧОВЕЧЕ СВАКА ЧАС!!
ВЕ ПОЗДРАВУВА ВОРИ И ЦИТАТ:KARMA IS BEACH!!!
Се извинувам за кап локот!!

Истото чувствто го имам како во саботата кога ги тепавме среде Каталонија.

Честитки.

ТООООООООООООООООО,ДА МИ Е ЖИВ ДИ МАТЕО.ДРОГБА МАН ОФ Д МЕЧ.КАКВА ИГРА ЧОВЕЧЕ СВАКА ЧАС!!
ВЕ ПОЗДРАВУВА ВОРИ И ЦИТАТ:KARMA IS BEACH!!!
Се извинувам за кап локот!!
Еј, кармата била плажа, незнаев жими се :D
Јас цело време да ти мислам дека е кучка.

Момци, како вечен фан на Барса, сакам да ви честитам за победата.

Секој што ќе и даде два гола на гости на Барса и тоа со играч помалку изиграл добро без разлика колку посед на топка и колку шутеви кон гол имал.

Со кој и да играте во финалето се надевам дека ќе освоите. Заслужувате.

Како комшија, само пулс да проверам !? Добри, живи, здрави ? :)))))))))))

ЧЕСТИТКИ НАЈГОЛЕМИ !! :)))

Волку не сум се радувал од македонија литванија.
Секоја чест момци, легенди, заслужувате да ја земете ЛШ иако моментално изгледа невозможно!

ПЛАЧАМ ОД СРЕЌА ЛУЃЕЕЕ, ШТО НАПРАВИВМЕ :place:

БАРСА НА КОЛЕНА, СО ЦРВЕН И ПЕНАЛ, НА НОУ КАМП. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Иванович, Тери, Меирелес и Рамирес се суспендирани за финалето.

Честитки момци и со среќа у финалето.
Ќе ми биде мило ако го освоите против кој и да играте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom