Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сакам да ти кажама али ај да не те нервирамmoze nekoj da mi kaze kako igrale prvo poluvreme poso ne go gleav?
a inaku jas sum optimist deka na kraj ke tepaat,mestena e ovaa 1-2
Прочитај го мојот пост, доволно ти е пишано за нашата игра.moze nekoj da mi kaze kako igrale prvo poluvreme poso ne go gleav?
a inaku jas sum optimist deka na kraj ke tepaat,mestena e ovaa 1-2
Единствен вистински крилен играч кој Челзи моментално го има во ростер е Малуда. И можеби Мата, шо го знам, не знам многу шо играл во Шпанија ама во Челзи не игра баш крилно од ко е дојден.Додека за Синкел, секоја чест, вистински професионалец, и пример за крилата на Челзи, освен Стариџ.
Дали знајш шо зборујш???Кажите што сакате ама после ова мислим редно муе да му се даде отказ на Боаш
Ќе се најде некој, ама Боаш не тоне свати го ти тоаДали знајш шо зборујш???
И да му дадат отказ де еве ти како попаметен кажи кој да го стават на негово место???
Посмешен е Турскиот начинЈа не разбирам можи Малуда да ви е крив за бил шо, кога целиот план за игра на Челзи изгледа вака:
![]()
БАШ ВАКА !
П.С. : Како шо гледате, ова е „францускиот план“ од последното СП. Можи некој да се потруди да побара и да не потсети каков резултат остварија французите?