Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ШукурацДа шибаме со два леви бека?
Доста натпревари играа така, а и за утре најочекуван состав е тојМожеби некоја формација со Вернер лево, а Хаверец како лажна деветка? Што не знам,, мислам го имаме играно, ама секако никој не го очекува утре.
Е па тогаш моја грешка, мислев повеќето медиуми дека би очекувале Хаверц на клупа, Вернер напаѓач и ваљда Пулишиќ да стартуваДоста натпревари играа така, а и за утре најочекуван состав е тој![]()
Идејата ми е Алонсо да биде скокач при прекини и лев бек во одбрана + лев среден со уфрлање како класичен шпиц во напад, додека Чилвел лево средина во одбрана и уфрлање како дупло лево крило во напад.Да шибаме со два леви бека?
Ја рекреираа, ама не ја постираа онлајнЈа рекреираа ли?![]()
Не знам што точно сум сонувал, ама мењав гашти кога се разбудив.Ја рекреираа, ама не ја постираа онлајн
Автоматски споено мислење:
Него, муабет за тоа кој што сонувал пишав пред некое време.
Пишете си тука што како сте сонувале
Јас сонував дека сме тепале 1-0 или 2-1 после 120 минути продолженија...ама не сум ја гледал пошто...не знам, некаде бев
И не можев да се вратам дома пред крај на полициски час пошто нели ептен гужва имаше и сите фаќаа таксиња...и јас пробав да се јавам на такси..........ама по грешка се јавив на некој подкаст амерички
Остатоков од сонот не е битен, ама ете, во мојот сон тепаме после 1-0 или 2-1 забораив како беше![]()