Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мората бе :place:
Со него имавме шанса да ги фатиме на некоја контра, без него тешко. Па и Вилиан од кога влезе секоја топка што ја доби, ја изгуби :tapp:

начинов на кој мората излезе е многу демотивирачки, дали се уплаши малиот од болката и одма побара замена. Коста барем играше дури ногата не му падни . три години повреден играше за Челси. ај барем нема да ризикуваат со него.
без 9ка слабо дека ќе создадиме некоја шанса, хазард е комплетно изгубен цело полувреме.

Вилиан е ужасен, ужасен фудбалер. Секоја чест како на половина фудбалски свет им ја продаде приказната дека е добар играч, базирана врз неговиот ворк рејт, веројатно и единствената негова позитивна карактеристика.

Мех, изгледа ќе бркаме реми без Мората :/
Ок е фудбалов не е лошо, малце се бољи Сити али ептен малце, тука негде сме, не се жалам и со реми, али ете ако влезе Мичи ќе се понадевам на можеби и три бода..битно е да не изгубиме.

Не е лош фудбалов барем иако е 0-0 без ептен шанси за нас, а тоа ми се допаѓа ептен

начинов на кој мората излезе е многу демотивирачки, дали се уплаши малиот од болката и одма побара замена. Коста барем играше дури ногата не му падни . три години повреден играше за Челси. ај барем нема да ризикуваат со него.
без 9ка слабо дека ќе создадиме некоја шанса, хазард е комплетно изгубен цело полувреме.
Па уште претходно имаше болка и продолжи да игра. Штом не проаѓа, полошо ќе биде ако остане во игра.

Задна ложа нема сакаш нејкеш, пецка нон стоп, и секое истегнување на мускулот при трчање боли у вражју матер.

Незнам зошто не го стави Мичи место Мората па домакини сме а се браниме за бод место да нападнат ама ајде второ полувреме верувам идеме појако.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Незнам зошто не го стави Мичи место Мората па домакини сме а се браниме за бод место да нападнат ама ајде второ полувреме верувам идеме појако.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Затоа што ако пробаш посериозно да нападнеш и да се отвориш, готов си позади :D

Пишав уште понеделникот дека ќе мора на контри само против ваков Сити, и уште сметам дека ќе беше подобро без Фабрегас да се игра, со Педро на негово место.

Е тоа е пола фанови кога се смеевме Агуеро повреден нема да игра,еве и нас клучниот играч и напаѓач повреда се надевам не е сериозно,иначе прогнозирам Челзи прв да отвори, и Сити некаден 80 минута да израмни :D

На ниво на Свонси ни е играва во второ...ајде нека влага Мичи малце да се отвориме...[DOUBLEPOST=1506794173][/DOUBLEPOST]Браво. Греота ќе беше Сити да не победеше.
Со ваков Мурињовски фуддбал не заслужуваме ни реми...

Срамота е што Мичи не влезе наместо Мората одма, демек се повредил Меси а на клупа го имаме Пандев, па ете, огормен даунгрејд ќе биде да ја направиш замената....срамота.

Последно уредено:
Мех, изгледа ќе бркаме реми без Мората :/
Ок е фудбалов не е лошо, малце се бољи Сити али ептен малце, тука негде сме, не се жалам и со реми, али ете ако влезе Мичи ќе се понадевам на можеби и три бода..битно е да не изгубиме.

Не е лош фудбалов барем иако е 0-0 без ептен шанси за нас, а тоа ми се допаѓа ептен
Малку поќе се бољи. Екипиште е Сити за нас, нека не ве лаже победата над Атлетико и Донеф со цитати од Слипери Жерард, максимумот на тимов е топ 4. Се се виде кога со Арсенал не створија една шанса на СБ.

Малку поќе се бољи. Екипиште е Сити за нас, нека не ве лаже победата над Атлетико и Донеф со цитати од Слипери Жерард, максимумот на тимов е топ 4. Се се виде кога со Арсенал не створија една шанса на СБ.
Во прво полувреме не беа :D А постот ми беше пишан на полувреме.

Ова во второ полувреме е ко Јунајтед-Палас да гледам снимка..

Фала богу дека се сложувам за топ4, не знам Донев што пишал или рекол, ја тоа цела сезона и лани а и годинава го зборам :D

ма да не топ4, топ3 би рекол јас, ќе биде напнато до крај, али ете очигледно е во мечов дека нема шанса да се бориме за титула и тоа е тоа, нема тука што многу да се нервираме.

Тотенхем ги тепавме, Арсенал реми, Сити пораз. Очекувам од првиве дербиња оваа сезона да не ги тепаме Ливерпул а да ги победиме Јунајтед и тоа е тоа.

Во ЛШ...не знам, зависи од ждребот, ако добиеме тежок противник може и во 1/8 финале да изгубиме, али 1/4 финале е сасвим ок.

Од куповиве...господ знае што да очекуваме.

Реално не очекувам титула сезонава, штом од Арсенал изгубивме во КШ...тоа е тоа, тапа сезона ќе биде ова.

Да не заборавиме дека до 31ви Август и немавме играчи сезонава, а Хазард беше повреден.

Реков јас дека до Ноември Хазард не го рачунајте како играч, дури Ноември-Декември ќе се разбуди да игра како лани.

Поразов оди на душа на педерската игра на Конте кој се исплаши од тоа да игра исто и без Мората...

Абе, што ти е? :D
Кај сум рекол јас дека Челзи има тим за титула, дека ќе се бори за титула и е фаворит за титула? :ROFLMAO:

Абе, што ти е? :D
Кај сум рекол јас дека Челзи има тим за титула, дека ќе се бори за титула и е фаворит за титула? :ROFLMAO:
Увек напињаш со некои твитови како Бакајоко е бог, Мичи бетмен и овој последниов со Жерард. Калма побро тоа е привремен блесок.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom