Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па уште претходно имаше болка и продолжи да игра. Штом не проаѓа, полошо ќе биде ако остане во игра.начинов на кој мората излезе е многу демотивирачки, дали се уплаши малиот од болката и одма побара замена. Коста барем играше дури ногата не му падни . три години повреден играше за Челси. ај барем нема да ризикуваат со него.
без 9ка слабо дека ќе создадиме некоја шанса, хазард е комплетно изгубен цело полувреме.
начинов на кој мората излезе е многу демотивирачки, дали се уплаши малиот од болката и одма побара замена. Коста барем играше дури ногата не му падни . три години повреден играше за Челси. ај барем нема да ризикуваат со него.
без 9ка слабо дека ќе создадиме некоја шанса, хазард е комплетно изгубен цело полувреме.
Затоа што ако пробаш посериозно да нападнеш и да се отвориш, готов си позадиНезнам зошто не го стави Мичи место Мората па домакини сме а се браниме за бод место да нападнат ама ајде второ полувреме верувам идеме појако.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Малку поќе се бољи. Екипиште е Сити за нас, нека не ве лаже победата над Атлетико и Донеф со цитати од Слипери Жерард, максимумот на тимов е топ 4. Се се виде кога со Арсенал не створија една шанса на СБ.Мех, изгледа ќе бркаме реми без Мората :/
Ок е фудбалов не е лошо, малце се бољи Сити али ептен малце, тука негде сме, не се жалам и со реми, али ете ако влезе Мичи ќе се понадевам на можеби и три бода..битно е да не изгубиме.
Не е лош фудбалов барем иако е 0-0 без ептен шанси за нас, а тоа ми се допаѓа ептен
Во прво полувреме не беаМалку поќе се бољи. Екипиште е Сити за нас, нека не ве лаже победата над Атлетико и Донеф со цитати од Слипери Жерард, максимумот на тимов е топ 4. Се се виде кога со Арсенал не створија една шанса на СБ.
Абе, што ти е?Малку поќе се бољи. Екипиште е Сити за нас, нека не ве лаже победата над Атлетико и Донеф со цитати од Слипери Жерард, максимумот на тимов е топ 4. Се се виде кога со Арсенал не створија една шанса на СБ.
Увек напињаш со некои твитови како Бакајоко е бог, Мичи бетмен и овој последниов со Жерард. Калма побро тоа е привремен блесок.Абе, што ти е?
Кај сум рекол јас дека Челзи има тим за титула, дека ќе се бори за титула и е фаворит за титула?![]()