Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде ептен тешко вечер, овие сигурно цело време ќе се бранат. Освоена е титулата веќе, нема шанси да ја изгубиме, ама најдобро е што побрзо да се осигура, па се надевам дека уште вечер ќе си ја завршат работата. Каква сезона изиграа, после минатата катастрофална...Секоја чест за Конте и играчите, го направија тоа што никој не го очекуваше на почетотот :cuc:

C_VVz2WUAAEvAPS.jpg

Иначе Педро зема за гол на месецот, за голот против Евертон.

Последно уредено:
0-1... Strelec Gary Cahill 69 min.

Мене не ми е нешто посебно Траоре. Има експлозивност и брзина други ништо, а и себичен е многу. Не верувам дека е квалитет за Челзи. Ја би некако да им го увалиме за Долберг, ќе биде тоа бомбона бизнис.

Море, титула треба да се освојува, они земале за Траоре коментираат :icon_mrgr:

Вечер киксаме, титула зимаме на Мостот. Тоа е готова ствар се чека Трансфер Виндоус 2018

Вечер киксаме, титула зимаме на Мостот. Тоа е готова ствар се чека Трансфер Виндоус 2018
0-1 , Gary Cahill, 69 min :D[DOUBLEPOST=1494611383][/DOUBLEPOST]Inache da se shutne Diego Costa i da se zeme rasen shpic i da se vrati Lukaku kako poddrshka u napadot.

Ushte i Alexis Sanchez ako se zeme, dogodina parche kje praime.

Team to face West Brom: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Matic, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

Tonight's subs: Begovic, Zouma, Terry, Ake, Kante, Willian, Batshuayi

Траоре барал минутажа или ќе си бега. Најсериозни за потпис се секако Ајакс и се спомнува цена од 10 милиони. Срамота е ако го испуштиме играчов, посебно ако ни отиде во екипа како Евертон и слични каде ќе добие минутажа и ќе ни бараат 102930123 милиони да го вратиме..
Se soglasuvam skroz so delot za sebicnost. Vcera so Lion gi gledav, i tipot imase 2 sansi kade sto ako podadese edno 90% sansa za gol ke imase negoviot soigrac ama ne tipot morase da sutira. Toa negovo sebicenje mozese za malce da gi kosta finale.

^Едвај чекам за 5 години кога ќе барат место во тимот а ќе биде "Ех, незахвални, наместо да чекаат...наместо да се изборат...тоа е, не ги бива, не дека е до клубот.." :D

Него...Ќе дадеме лагано гол у второ :D

Незнам што се палите толку за Лукаку посебично копито немам видено до сега, бетер е од Стариџ само мафта со рацеве зошто топка не му даваат.

ТИТУЛААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

C_p2YBjXUAAliYp.jpg

Кампионииии батуајииии крккк.
Нека бркаат сеа тотенхем победи [emoji3]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom