Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е само еден новопечен член на форумов,ги има неколку нови во нашиот фан клуб,кој од кој "попаметен".Така да...Не е толку страшно? Па не е, Лига Европа стандард не е страшна работа. Само очајна.
И не разбирам како фанојве на Интер лајкој ти мавнале, ама не е битно, мада истото и со Интер сега се случува. Кој знае, можеби вие немате проблеми со таквиот крајно губитнички карактер.
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:46 PM ---
Јунајтед можеби е институција, јас само мислев дека и Челзи се стреми кон такво нешто. А не кон просечност.
Како тоа да се поправи? Револуција, не еволуција.
Како бе убаво пишал? Така ако гледаме, појќе од пола лига се „едно од најтешките гостувања“. То веќе значи дека Челзи станува просечност, ништо друго.
Таман за ЛукаЗаработка од минатата сезона во ЛШ за Челзи: €44М односно £38М.. Се наоѓаме на 3то место после Барселона и Јунајтед..
Купен е од Барселона Б, нозете да му се исушат, копиле скапано!Знаеш зашто не ме боли?Затоа што ја тој играч не ни го сакам искрено во Челзи,затоа што е купен од Барселона.
Што се однесува до мене,јас одма би го вратил уште на зима и нека крши глава.Го имаме МекЕкран на таа позиција,па подобро да добива тој шанса отколку играч на Барселона.
Мора некој од напаѓачите да се продадат или да се направи трампа,едноставно ги има премногу и сите се квалитетни и нормално дека сакаат да играат во прв тим.Неможе напаѓачкиот ред да се менува секој натпревар нема да има хемија, но затоа ни треба засилување на средниот ред
таков е денот ...сите на лева нога станалеСе шегобијци денеска....![]()