Фан Клуб: Челзи

P

PewDiePie

Гостин
Вори многу глупо размислување имаш за тој Ромелу. Челзи е искористен во моментов,кое е тоа купување со право пак да си го купат ? Кој трансфер е тоа ? Види ги Пике,Фабрегас,Бојан. Ај да беше некој клуб што нема пари,или амбиции па ај ќе ги освежи талентиран играч што ако опасно се развива пак ќе си се врати во матичниот клуб да игра на повисоко ниво,ама не е. Челзи ако купи играч треба да биде купен 100% и посветен на Челзи 100% а тој копиљот кога тогаш пак ќе почне да цвика за кај барса.

В

Вори

Гостин
Знаеш зашто не ме боли?Затоа што ја тој играч не ни го сакам искрено во Челзи,затоа што е купен од Барселона.
Што се однесува до мене,јас одма би го вратил уште на зима и нека крши глава.Го имаме МекЕкран на таа позиција,па подобро да добива тој шанса отколку играч на Барселона.

Иначе Челзи подготвувале нова и последна понуда за Модриќ.Калу и Бенајун и пари или Бенајун плус пари за Модриќ.Бенајун не сакам да го продадеме по никоја цена,а ова дрвово Калу би им го дал на Тотенхем без пари.Чак што више и би доплатил нешто.
А Модриќ утре нема да игра со Хартс во Европа Лига,затоа што наводно бил ''повреден''.Затоа што ако игра утре против нив,после не ќе може да игра во ЛШ ако евентуално дојде во Челзи.
Паметен е хрватот и мислам дека сме многу блиску до негово ангажирање,но ќе видиме.Да не се заебеме пак,по не знам кој пат.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ОФИЦИЈАЛНО: МОДРИЧ ИЗОСТАВЕН ОД СОСТАВОТ НА ТОТЕНХЕМ ЗА НАТПРЕВАРОТ СО ХАРТС.. (АКО ИГРАШЕ НА НАТПРЕВАРОТ НЕМА ДА МОЖЕШЕ ДА ИГРА ЗА НАС ВО ЛШ ДО ЈАНУАРИ..)

В

Вори

Гостин
Е сега има една работа што можеби вистина е повреден и не може да игра,но јас сепак мислам дека е она другото што го спомнав порано.
Сега да сме паметни и да им го закачиме Калу плус пари и ќе направиме одлична зделка.Или пак Анелка и Калу плус 10 милиони.

А не знам зошто Челзи не тргне по Афелај?Педро и Санчез ќе играат пред него секако,тој може да не биде ни на клупа,а квалитетен фудбалер е.25 години,десно крило,играч кој и те како му треба на овој наш тим сега.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Не е толку страшно? Па не е, Лига Европа стандард не е страшна работа. Само очајна.

И не разбирам како фанојве на Интер лајкој ти мавнале, ама не е битно, мада истото и со Интер сега се случува. Кој знае, можеби вие немате проблеми со таквиот крајно губитнички карактер.
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:46 PM ---

Јунајтед можеби е институција, јас само мислев дека и Челзи се стреми кон такво нешто. А не кон просечност.
Како тоа да се поправи? Револуција, не еволуција.
Како бе убаво пишал? Така ако гледаме, појќе од пола лига се „едно од најтешките гостувања“. То веќе значи дека Челзи станува просечност, ништо друго.
Тоа е само еден новопечен член на форумов,ги има неколку нови во нашиот фан клуб,кој од кој "попаметен".Така да...

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31

Значи Лукаку го зема бројот на Жирков. Ајт со среќа :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Заработка од минатата сезона во ЛШ за Челзи: €44М односно £38М.. Се наоѓаме на 3то место после Барселона и Јунајтед..

F

fantomX

Гостин
Знаеш зашто не ме боли?Затоа што ја тој играч не ни го сакам искрено во Челзи,затоа што е купен од Барселона.
Што се однесува до мене,јас одма би го вратил уште на зима и нека крши глава.Го имаме МекЕкран на таа позиција,па подобро да добива тој шанса отколку играч на Барселона.
Купен е од Барселона Б, нозете да му се исушат, копиле скапано!

Само и не е тој многу крив, ко ќе видиме стварно.

Абај!

Zbog toga te molimo, tata Romane, da odriješiš kesu i skratiš nam muke.

:pos:

В

Вори

Гостин
Ајде уште малце да шпекулирам
Наводно не сме го презентирале Лукаку затоа што сме чекале уште некој друг играч и сме сакале презентацијата на Лукаку,Ромеу и овој друг евентуален играч да ги презентираме заедно во исти ден.
И да...Лукаку ќе ја носи 18-ката на Жирков,ете има и слика малце погоре.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.234
Мора некој од напаѓачите да се продадат или да се направи трампа,едноставно ги има премногу и сите се квалитетни и нормално дека сакаат да играат во прв тим.Неможе напаѓачкиот ред да се менува секој натпревар нема да има хемија, но затоа ни треба засилување на средниот ред

F

fantomX

Гостин
Мора некој од напаѓачите да се продадат или да се направи трампа,едноставно ги има премногу и сите се квалитетни и нормално дека сакаат да играат во прв тим.Неможе напаѓачкиот ред да се менува секој натпревар нема да има хемија, но затоа ни треба засилување на средниот ред
Се шегобијци денеска.... :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Вести околу трансферот на Лука..
My fear over Luka: I might have to show Modric the door, admits Harry Redknapp
We're losing battle to keep Modric - Redknapp

Челзи се интересира за Мата
'Valencia are expecting a big bid from Chelsea for Mata'

Ако ги донесат и двајцата играчи,за што има голема веројатност (АВБ изјави дека ке купува кретивен играч од средниот ред-cm и играч кој ке игра по страните-winger) супер ке биде..

Kajgana Shop

На врв Bottom