Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не бев задоволен кога го продадоа, али па таа вест дојде кога веќе ми беше јасно дека клубов нема визија.

Ова изгледа сепак какокрајно дебилна шпекулација.

Ај да видиме дали чудесно двајца ќе успееме да донесеме у следниве 21час и 22 минути..

Со Луиз веќе имаме искуство на 5 минути до 00 00 да потпишеме, не е проблем :D

На денешен ден во 2011 Тотенхем не го пуштале Модриќ во Челзи :D

Се поврзвате со Лихтштајнер.... Се надевам нема да си оди, за мене е еден од најдобрите десни бекови во Европа

Што знам го сакам ја Луиз ретко позитивна особа ама ме изнервира кога ни даде гол и прослави

Што знам мислам дека имаше изјава дека клубот му нудел договор ама сам сакал да си иде

Алонсо е веќе комплетиран трансфер, се чека само официјална потврда. Во Фиорентина не сум го гледал, а не ми текнува како играше во Болтон и Сандерленд. Како и да е, прочитав и доста позитивни работи, а најбитното е дека Конте го сакал, не е трансфер на управата. Еве некои статистики, во споредба со другите леви бекови:

CrERiuIWcAANX8.jpeg

Опциите за централен се изгледа Огбона, Луиз и Гарај. Стварно ептен сакам да се врати Луиз. Ми фали како карактер во клубот, плус секогаш ги ценев и неговите фудбалски квалитети. Но, како што читам ептен тешко ќе биде да се оствари овој трансфер, и најверојатно ќе треба он да притисне и да даде трансфер барање, иначе ПСЖ не планирале да го пуштат. Како и да е, сигурно ќе се донесе и централен дефанзивец, па ќе видиме со кој ќе завршиме на крај.

Покрај одбраната, уште се вртат по малце шпекулации за Брозович, а има по нешто и за Родригез. Ама не очекувам да донесат и трет играч. Алонсо и Давид Луиз и ќе бидам задоволен од последниов ден, ама секако во целост мораше многу повеќе да се направи овие два месеци.

Ќе биде долг ден, сигурно до вечер ќе чекаат за да завршат со се :D

Остана ли некој дефанзивец за кој што не испратија понуда?!
Кои ненормални ликови значи има во управата, поочајни за трансфери станавме од Арсенал. Брука :pov:

Вака Челси да го пишува на интернет дека е активен за да купува играчи, не сум видел одамна. Се навикнав на мирни лета некако, кога е во прашање трансфер политиката. Овие играчи можеби сега ги бараат, во последен момент, и за нас изгледа ко без веза да ги трескат, ама кој би фрлил толку пари за некој кој го немаат пратено. Овие се само 3, 4 опција на списокот.

Па и очајно ни фали дефанзивец.

Луиз е склон на киксови и на неконстантност во формата. Да добиеш 50 мил за таков играч плус да ти е втор избор за играње мора да ја прифатиш.
Клубот / Мурињо за 8 мил го донесе Зума и од целава ситуација испадна топ дил за Челзи.

Мене лично трансферот ми беше ок, се доби предобра понуда мораше да се прифати.
Не бев среќен што си оди, ама не бев ни тажен. Се знаеше дека негово отсуство може да се надомести.

Колку само ќе си ги изедете зборовиве за Алонсо :D

Ма да не ни знам дали ќе игра прв тим и што им е плано али...задоволен сум со трансферот.

Со оглед на тоа каква ни е управата купвуање на дефанзивец а не нудење 123милиони за да се врати Ширле е сосема солиден потег.

Ај да видиме дали уште некој ќе извадиме у последниве пар саати..[DOUBLEPOST=1472653673][/DOUBLEPOST]
14212201_1315936438419200_2925628760044458920_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom