Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување

Musondra Dzunior. Prv pat go gleam ovoj i prvat slusam deka sme go pustile detevo na pozajmica u Betis.

Kine ovoj be. Strashna kontrola na topka.. ne deka videovo e reper za nesho, ali ipak..
Како бе не е репер, ја го гледав неколку утакмици за Бетис дечкото е цела класа над цела екипа, везе со топка на терен.
Иначе му го зема местото на ``големото засилување`` Ван Дер Ваарт.

Овој се здебелил или нонстоп е ваков? :eek:

Се здебелил. Давајте 30 милиони сега, не мора 60.

Ми се свиѓа што се создаде муабет за трансфери уште од сега, добро е што не ме фаќа само мене хајп (пред време и без резон...ама ај)

Не знам зашто се создаде фама од ова..мене не ми изгледа ко ова да би му било некако проблем..можда 2-3 кила кренал, а можда и има некоја диета за билдање на маса..шо знам, вака ми изгледа подвижен, кога ги видов насловиве очекував ко Акинфенва да го видам....

Рудигер, скоро па завршена работа. Јас повеќе го сакав Кулибали, но и вака е добро. Во секој случај, Рудигер/било кој на светов > Кејхил гзовртачот.

Кај прочитавте за Рудигер?
Ја само за овој Кулибали од Наполи прочитав според Ди Марзио дека сме планирале понуда од 30м.

Како тоа Рома го купила овој Рудигер пред 2 дена за 9М а сеа ќе го прекупиме од нив за 22М :pos:

Како тоа Рома го купила овој Рудигер пред 2 дена за 9М а сеа ќе го прекупиме од нив за 22М :pos:
На позајмица бил во Рома ко што видов, и изгледа имале опција за откуп која ја искористиле. Па сега ако го сакаат нашиве, одма ќе си профитираат :D

Да, така било
On 19 August 2015, Serie A side Roma signed Rüdiger on loan from VfB Stuttgart for €4 million. The clubs agreed on an optional €9 million transfer fee at the end of the one-year contract. On 30 May 2016 Roma officially signed Rüdiger from VfB Stuttgart for €9 million + €0.5m bonuses in a 4-year contract.

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Еве му го одговорот :D

CkCxV65W0AA1shx.jpg

Конте изгледа го бара Кандреда. Покрај нас заинтересирани биле и Атлетико.
Ќе видиме што ќе излезе, ми се свиѓа што е искусен играч и што е голем работник, како за ротација и играч од клупа мислам е одлично засилување.

Конте изгледа го бара Кандреда. Покрај нас заинтересирани биле и Атлетико.
Ќе видиме што ќе излезе, ми се свиѓа што е искусен играч и што е голем работник, како за ротација и играч од клупа мислам е одлично засилување.
Најверојатно во моментов Конте никој не бара, повеќе изгледа мирор, сан, индепендент и слични ни бутаат кромид вести.:angel:

Овој е на европско со Италија, не верувам дека паралелно скаутира и црта на хамер winning 11ки за Челси нареднава сезона. Имаше од Танкреди Палмери некој твит за тоа дека преговарале со Канте, незнам колку е валиден овој. @Ilumious?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom