Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега да се концетрираме кон единственото нешто кај што имаме шанса...ПСЖ:

http://www.rezultati.com/utakmica/z97iSjr3/#postave;1

....со прв тим се мачеле против некои аматери..:ROFLMAO:
Види убаво дали е со прв тим :)
Без Кавани, Ди Марија, Лукас, Лавеци, Силва, Маркињос, Максвел... Мота штопер им играл :)

Среќна нова година, многу успех во неа.

Добро ја почнавме новата, победа на гости кај Палас е крајно позитивна ствар.

Да бидеме реални играта сега и пред 2 месеци не е воопшто сменета, разлика е што денес Кп на 0:0 промаши 100% шанса, да влезеше тоа и Кп се повлечеше назад и чекаше на контра ќе го јадевме.
Но тоа е кога би било би било, реалноста е дека победивме 3:0 и немаме пораз со Хидинг.

Поента ми е да му кажам на Змејски дека Хидинг не донесе ништо ново, некоја нова филозофија, висок пресинг и сл.
Се си останува исто, немање игра, театарско темпо, пресинг само на своја половина, само што успеа да мотивира одредени играчи, како Хазард на пример.

Микел у брзо темпо би се снашол како Лукас у Лфц. Класа.

Зума моментално е у топ 5 дефанзивци у Англија, наредната со Хидинг ќе биде у топ 3.
Секоја чест што го донесоа Брус и Еманело за 8 мил, вака се води голем клуб, а не Сити, Отаменди и Мангала им вредат 80 мил и пак Хидинг поцентуално има повеќе клин шиТ од Пелегирини.

Еве да не биде се дека го фалам, негативна работа му беше и покрај тоа што водиме 3-0 у 60 не успеавме да го видиме Лофтус у 92:45 или Баба МИ у 88-ма.

Со Хидинк не ни очекувајте млади, само тоа ќе ви кажам. Чичето е олдскул и си поштуе радници на терен како денес Зума и Микел што ораа.
А и кој ќе пушти младинци да играат и прават грешки каква ненормална Управа имаме. Подобро немајте никакви очекувања оти само разочарувања ве следат.

Пријатно изненадени сме сите со Микел и Зума. Само вака да продолжат одлични се.Следно сакам Баба да го видам 90мин како ќе се снајде.

Коста добар исто така. Факт е дека е борец,див.

Среќна нова година, многу успех во неа.

Добро ја почнавме новата, победа на гости кај Палас е крајно позитивна ствар.

Да бидеме реални играта сега и пред 2 месеци не е воопшто сменета, разлика е што денес Кп на 0:0 промаши 100% шанса, да влезеше тоа и Кп се повлечеше назад и чекаше на контра ќе го јадевме.
Но тоа е кога би било би било, реалноста е дека победивме 3:0 и немаме пораз со Хидинг.

Поента ми е да му кажам на Змејски дека Хидинг не донесе ништо ново, некоја нова филозофија, висок пресинг и сл.
Се си останува исто, немање игра, театарско темпо, пресинг само на своја половина, само што успеа да мотивира одредени играчи, како Хазард на пример.

Микел у брзо темпо би се снашол како Лукас у Лфц. Класа.

Зума моментално е у топ 5 дефанзивци у Англија, наредната со Хидинг ќе биде у топ 3.
Секоја чест што го донесоа Брус и Еманело за 8 мил, вака се води голем клуб, а не Сити, Отаменди и Мангала им вредат 80 мил и пак Хидинг поцентуално има повеќе клин шиТ од Пелегирини.

Еве да не биде се дека го фалам, негативна работа му беше и покрај тоа што водиме 3-0 у 60 не успеавме да го видиме Лофтус у 92:45 или Баба МИ у 88-ма.
Како бе нема подобрување во играта ???
Шо утакмица гледаше ти, репризата од лани да не ја гледаше ко изгубивме дома хаха, има подобрување и то огромно, Коста, Педро, Иванович па дури и Хазард до пред да се повреди искинаја денес.

Како бе нема подобрување во играта ???
Шо утакмица гледаше ти, репризата од лани да не ја гледаше ко изгубивме дома хаха, има подобрување и то огромно, Коста, Педро, Иванович па дури и Хазард до пред да се повреди искинаја денес.
Тактички дел мислев. Темпото, начинот на пристапување, без притисок на задната линија на Кп,
задоволување со 2 гола и повлекување назад... т.с фамозната фраза која се употребување претходните година дена паркирање на автобус.
Задоволување со 1 бод на Олд Трафорд против мизерен Манчестер итн.

Педро да, Коста итака и така. Иванович не, Хазард па ич.
Хазард е незаинтересиран за фудбал кога го носи плавиот дрес, колку побрзо се сФати толку подобро.

До некни два паса не можевме да врзиме на гостувањата вие одма сакате 10 гола да му дајме на противникот, има подобрување во играта то од авион се гледа, само така нека продолжат.
Цел натпревар ги доминиравме Палас, денес ако не изигравме добро не знам кога сме изиграле тогаш оваа сезона.

Не знам колку е доверлив изворот, ама нека стои.

Fichajes: Chelsea je veoma blizu realiziranju transfera Alexa Teixeire iz Shakhtara. Također, piše se kako su Willian (bivši suigrač Alexa) i Oscar već stupili u kontakt s Brazilcem u namjeri da ga uvjere kako je Stamford Bridge pravo mjesto za njega.

Појма немам каков е тој ама дефинитивно ни треба појачање у напад.

Ај прво среќна нова на сите тука, да сте здрави и живи, тоа е најбитно. :D

Не ја гледав вчера, и ете одма 0-3, сеа и наредните не треба да ги гледам, можда ќе врземе некоја серија. :D

Момци, што викаат извештаите, колку е сериозна повредата на Азар, кога се враќа на терен?

0e28b75c5695dfe29d1b88202ecb073d.jpg

Меирелеш легендa.

Момци, што викаат извештаите, колку е сериозна повредата на Азар, кога се враќа на терен?
Не е ништо посериозно, за 2 недели, ќе пропушти ФА куп утакмицата и во ПЛ против Вест Бром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom