Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
CWcXGYMUsAA7BfE.jpg

CWcXGYhUYAA87IJ.jpg

Никад клубов нема да има подобар, никад нема да има некој кој ќе биде така поврзан со Челзи.
Мурињо е овој демек?!

40 years supporting club, been going since 1983, and after going on Monday night, I can safely say the hatred I have for those spineless cowards in blue shirts is immense at moment, I just got in was told of the news from 21 and 19 yr old sons, we all as one blame the players, now to bin hazard, Oscar and Diego, spoilt overated twats, those three not in the same league as Nevin, Zola, and didier as players or men.

Мислење од theshedend
Хоштаплери.

Единствен играч кој даде било каква подршка е Фабрегас.

Не ми јасно личности и авторитети како Тери,Иванович и Кејхил преќутеа околу збиднувањата и однесувањето на некои играчи.

Можеби немало доворен бунт, но повеќе од очигледно е дека не го даваат максимумот Оскар,Хазард и Коста. Последниов дури и гримаси правеше кон одбраната после првот гол против Лестер.

Мене не ми е јасно, ќе има ли отпуштања во управата на Челси?
Во ред Мурињо е делумно виновен за резултатската криза.

Но кој е виновен што цело лето со кур#т во раце седеше управата и не го засили Челси?
Што главно засилување ни е Педро?
Што имаме 200 играчи кои се на позајмици, и ниту еден не е ни приближно подготвен и квалитетен да се пробие во првиот тим на Челси.
Кој е виновен што имаме вечни таленти и пичи#а како Оскар и нуту еден играч и карактер кој би бил барем блиску до квалитетот на Лампард,Тери,Е.Кол, Есиен или Дрогба?

Мурињо? К#р мој Мурињо.

#AlwaysOneOfUs

Среќно на било кој менаџер со изградбата на династија во Челси се додека имаме ваква управа.

И да ги мочам сите глорихантери што се собрале околу Челси и свршуваат на Гвардиола.

Одаамна се немав логирано,но сега морам.

Пред се,ова е најголемата грешка на управата (или на Роман) по втор пат дечки, по ВТОР пат!!!
Сезоната почна и продолжи надоле,и во ниту еден момент (лично) не го искривив Мурињо. Едноставно сите играчи се на ниво или две подолу од тоа што беа лани. Дали не им се игра или не го сакаат Мурињо...стварно не знам што е проблемот.
Во последно имаше многу најави дека Мурињо ќе биде избркан, но воопшто не верував во тоа,све си мислев дека ќе му се даде шанса и дека ќе остане до крајот на сезоната,па евентуално по најлошо сценарио Јуни ќе трагавме по нов.
Многу сум разочаран од ситуацијава...Мур кој ни ги освои срцата и кога после неговото повторно враќање ни исполна толку голема желба што не ни можевме да замислиме дека пак ќе го води тимот.
Имаше посебна хемија помеѓу него и клубот но едноставно не може да има контрола и слобода како што сака,додуша и таков клуб сме,ниту еден менаџер не може повеќе од 2+ сезони да остане и нарајат да го води тимот.
Немам зборови,разочаран сум и не ни очекувам чудо од новиот што ќе дојде иако има во мене едно мало жарче што вели да се надевам.

Кој ќе биде новиот? Дали ќе почнеме да победуваме? Дали ќе завршиме во топ4 или 5 ? Дали ќе го освоиме купот? До каде ќе стигнеме во ЛШ?

Околу новиот... јас воопшто немам симпатии кон друг менаџер па кој и да дојде сеедно ќе ми биди...пошто никој не може да го замени Мурињо.
За Карло и Пеп не се надевајте,бар јас така мислам. Хидинг не ми прави ќејф,а најмалце Хуанде.

Господ нека ни е на помош и овие лигушиве од фудбалери кој што ги имаме време е да распалат или слободно нека фаќат патот во Реал или Псж.
Факт е дека имаме слаби резултати и факт е дека во нашиот тим секогаш го јаде кормиларот и никогаш не му се дава шанса.
Овој пат дефинитивно заврши хемијата помеѓу Челси и Мурињо,нема веќе враќање назад.
Кај и да оди посакувам да има големи успеси,баш како што му доликува.

Позз.

Хидинк е тренер за карактери какви што беа Балак, Лампард и Дрогба, а не пилиштарците Хазард, Оскар, Педро и остала багра!!

У уста да ги ебам Абрамович и цела управа. Мамицата у пичка и чмар на: Хазард, Фабрегас и остали куртони у екипа. Кој кур се они да не играат заради Мурињо???? Абе да испаднат и после да играат втора лига со Престон и Бристол, тек тогаш ќе дава 30 гола по сезона, 30 пути ногата да му ја искршат. Овој Абрамович колку што е богат толку е глуп!!! Па тие куртони од играчи сега плачат за нов тренер после година дена ќе плачат по нов клуб. Све по списак прати на позајмица да играат у Викомб, можда таму ќе им се свиѓа тренерот. Титула гледаме кога ќе ја оплодам Џенифер Лопез.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Дефинитивно заврши љубовта меѓу Му и Челзи.. А зошто?? Заради некојси идиотчиња бе а до некаде и овој е сам крив поради трансферите.. Абрамович дефинитивно појма си нема човекот..

Почнувам да се замислувам дали боље опција ќе беше Брендан Роџерс него Гус Хидинк.

И Роман претерува,се понаша како клубот да е играчка или како да игра андроид игра..

Секоја втора сезона да се мења тренер не е нормално,посебно Моу бе :@...го губиме епитетот како стабилен тим ( не дека сме биле али ај).[DOUBLEPOST=1450403233][/DOUBLEPOST]
Почнувам да се замислувам дали боље опција ќе беше Брендан Роџерс него Гус Хидинк.
Мене не ми прави ќејф Хидинг...не знам зошто.

А замисли Брендан да дојде и ЛШ да освоиме :D

Реално Мурињо е тактички мозок, и нему му требаат пред се интелигентни играчи посебно во нападот, каде што за жал очигледно има(ше) имбецили, почнувајќи од Диего Коста, кој едноставно не е фудбалер, и незнам фали и фан на Челзи може да го поштува. Бетер од Балотели е со понашањево (на терен) .
А одбраната е дотраена веќе.

Сезоната ви е мање више пропадната. Сеа новиот тренер има 2-3 недели да дознае со какви играчи располага, за да знае што да купи зимево надевајќи се веројатно само на нешто во ЛШ.
А мислам дека на лето ќе дојде друг тренер кој можеби веќе Абрамович го има де факто таксано или допрва ќе го истакса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom