Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама Стефи, како може сите да сме сигурни дека Хазард е крив? Кој со сигурност ни ја донел таа информација? Само приказни од медиумите, не можеме со сигурност да знаеме што точно се случувало.Гарант со Сандерленд ќе има скандирања за Мурињо.
Сега да му текни на навивачите ко ќе ја фати топката Хазард да го свират најсилно шо можат, цела утакмица така, да се сети дека е мочко.
Иначе околу ситуацијата со бојкотот, мене не ми е јасно како дојде до то да пукни тиквата наеднаш помеѓу Мурињо и Хазард, па еден од омилените му беше, го штитеше како да му е татко, на секој фаул над Хазард Мурињо трчаше и над гла му се бесеше на помошниците судии, на прес нон-стоп коментираше и бараше да го заштитат судиите бидејќи најпоќе беше фаулиран.
Не се делеа на турнеите, секогаш беше фален од негова страна дека има потенцијал да стани еден од најдобрите фудбалери дури во ист кош со Меси И Роналдо го стави. кога ќе напраеше грешка го исправаше за неговото добро, едино шо му замерваше е неговото понашање дека е детско и дека треба да го смени ако сака да остани на права патека.
Ова ако е понижување од страна на Мурињо јас стварно не знам кој тренер ќе му одговара на Хазард.
Самиот Еден лани изјави дека Мурињо го направи она шо е сега, добар играч и секој ден учи работи од него, му помагал многу да го достигни врвот и бла бла, за на крај вака да испадни работата.
Зошто тогаш никогаш Хазард не излезе и не ги демантира муабетите кои кружат поќе од два месеци во медиумите?Ама Стефи, како може сите да сме сигурни дека Хазард е крив? Кој со сигурност ни ја донел таа информација? Само приказни од медиумите, не можеме со сигурност да знаеме што точно се случувало.
А фановите во секој случај не смеат да се свртат против тимот сега и уште толку да ја влошат ситуацијата. За Мурињо ќе се пее, се пее веќе 11 години и нема да престане тоа. Ама мора да се застане и позади клубот сега, затоа што сепак за Челзи навиваме...
Не може професионален играч под договор у врвен клуб да иде пред медиуми и да дава демантирачки изјави на шпекулации од некој ретардиран новинар, не е професионално едноставно.Зошто тогаш никогаш Хазард не излезе и не ги демантира муабетите кои кружат поќе од два месеци во медиумите?
Зошто му ја тргна раката на Мурињо кога овај го поздравуваше ?
Зошто лажираше повреда пред некој ден и самоволно излезе сред натпревар ?
Не зафркавај Хазард е кртицата и то е јавна тајна само прашањето е кој го поддржал Хазард и зошто го направил истото, Тери ми е сумлив, како капитен никогаш не се изјаснал за настаните, со Сити уште кога игравме подмолно се смешкаше кога беше заменет во второ полувреме а тимот му губи 2 разлика, има чудни моменти кои треба да се објаснат иначе џабе си нагодваме ние тука.
Почнувам да се замислувам дали боље опција ќе беше Брендан Роџерс него Гус Хидинк.
Покрај наводно лажната повреда што ти ја спомна Стефи, запримети го и која фаца ја прави кога го утнува пеналот. Се гледа дека не се замара. Сето ова допринесува за сите така да мислиме дека е до него.Ама Стефи, како може сите да сме сигурни дека Хазард е крив? Кој со сигурност ни ја донел таа информација? Само приказни од медиумите, не можеме со сигурност да знаеме што точно се случувало.
А фановите во секој случај не смеат да се свртат против тимот сега и уште толку да ја влошат ситуацијата. За Мурињо ќе се пее, се пее веќе 11 години и нема да престане тоа. Ама мора да се застане и позади клубот сега, затоа што сепак за Челзи навиваме...
да ама ова ги замина границите, и не беше еден новинар туку секој ден среќававме вакви шпекулации за Хазард.Не може професионален играч под договор у врвен клуб да иде пред медиуми и да дава демантирачки изјави на шпекулации од некој ретардиран новинар, не е професионално едноставно.
Ако излезе да демантира еднаш, после ќе треба за секоја нова шпекулација да иде пред камери, со тоа ќе легитимира одредени новинари и ќе има контра ефект,
In the qualifying match against Turkey, he had to start on the bench. He was fielded as a substitute after the break, before being taken off the pitch again by Leekens, despite a nice effort just before. Hazard was badly disappointed and failed to greet the Belgian bench, ignoring his coach and just walking straight to the showers. He even left the stadium afterwards, when the match was still going on, to have a hamburger nearby. Unprofessional behaviour, Leekens said, suspending Hazard for two games.
Не бе другар, све убаво си кажа. Не претеруваш.@Донев
Точно не е убаво да се исвиркува својот тим. Но поединци и те како заслужуваат исврикувања и скандирања против нив.
Управата исто треба да биде бојкотирана и критикувана.
Освен Вилијам, јас кај никој друг играч не видов желба за игра, борба и жед да се докажува на терен.
Излгеда забораваат и управата и играчите дека фудбалот се игра за навивачите, без разлика дали е Мурињо или Аврам на клупа.
Ние тука не можеме да се ставиме во кожата на навивачите кои го гледаат Челси на мостот, оставив претходно пост од лондончанец кој има сезона карта веќе 40 години.
Во нивните очи играчите се виновни за цела ситуација. Обични платеници без морал и етика која доликува како прво на професионалец а после тоа на човек.
И Роналдо и Меси промашуваат пенали, но погледнете ја нивната реакција после промашувањето.
Хазард е познат за негова непрофесионалност.
На вакви копиљаци да се дава подршка? Пази ова го направил за репката, плукајќи врз своите соиграчи, тренер, и цела земја. Па што останува во тој случај за Челси?
Далеку од професионалец, далеку од карактер и играч за тим како Челси.
Симулирање повреда на штета на твојата екипа
Мата и Лукаку за овој мочко во мојата перцепција вредат 20 пати повеќе.
Управата застана на страна на платени, разгалени играчи. Без карактер.
"Rotten eggs", не се веќе little eggs како што ги опиша Мурињо.
Се обидуваше Мурињо да ги среди, ама изгледа за вакви идиот само авторитет како Фергусон требаат, нормално и управа која ќе стои зад тренерот кој донесе 3 од 5 премиер титули во постоењето на клубот.
Замислете Фергусон да беше избркан после фрлањето со копачка кон Бекам.
И не е само тој, Коста го фрли маркерот. Паралела со Ван Нистерлој кој влегол во конфликт со Фергусон поради тоа што не бил во составот за финалето на Лига Купот.
Нистерлој заврши во Реал, а Фергусон остана во Јунајтед иако Јунајтед имаше сушен период на титули претходната сезона.
Ниту Хазард ниту Коста не се заслужни за репутацијата и менталитетот кој го имаше Челси, туку Мурињо.
Мурињо беше заслужен што на мостот беше невозможно да се победи, што противниците дури и пред да започне натпреварот знаеа дека шансите за победа им се невозможни.
Guus Hiddink: I need answers about the Chelsea players before I can decide on accepting the job
Е ова е последица на размазени играчи и канцерогена управа.
Уништија менталитет,репутација и карактер на победничка организација.
Никој не сака да има работа со предавници и играчи кои може да ти забијат нож во грб.
Можеби сум радикален во моите погледи, можеби грешам. Многу сум изреволтиран, најпрвин од непрофесионалноста на управата а после од играчите.
Ако не летаат глави во управата на Челси, ќе се разочарам и од Абрамович.
Сите тренери излегоа со подршка кон Мурињо, дури еден Пелегрини. Во право е последнов со неговата реплика- "small club mentality".
Секоја чест на управата и играчите.